Overslaan en naar de inhoud gaan

Smarter Security onderzoeksrapport 2023

Smarter Security onderzoeksrapport 2023

Solvinity heeft opnieuw onderzoek gedaan naar de digitale weerbaarheid van Nederlandse organisaties. Deze studie vormt een vervolg op eerder onderzoek in 2020. Het belangrijkste doel van dit onderzoek was om te bepalen of de situatie sindsdien is verbeterd en of organisaties beter zijn voorbereid op digitale bedreigingen.

Uit het onderzoek blijkt dat, hoewel het inzicht in kwetsbaarheden in 2023 is verbeterd (70% in 2023 versus 49% in 2020), bijna één op de drie organisaties nog steeds niet over de juiste beveiligingsmaatregelen beschikt. Er is dus nog veel te winnen.

Ontdek hoe je je IT-omgeving beter kunt beveiligen en lees de belangrijkste onderzoeksresultaten in dit rapport,  met inzichten en adviezen van CTO Marc Guardiola. Het geeft verdieping en biedt effectieve mogelijkheden waarmee je jouw IT-omgeving verder kunt beveiligen tegen cybersecurity risico’s.


Het rapport gaat in op:
•    effectieve cybersecurity maatregelen
•    verschillende methoden en het belang van security testing
•    hoe om te gaan met capaciteitsgebrek
•    de verdeling van het IT-budget


Bescherm uw organisatie tegen cybercriminelen en verhoog uw digitale weerbaarheid met de inzichten en adviezen uit dit rapport. Neem vandaag nog de eerste stap en ontdek hoe u uw organisatie kunt beschermen tegen digitale bedreigingen.
Inloggen

Om een whitepaper te downloaden dien je ingelogd te zijn, dit kan middels bovenstaande button. Nog geen account? Klik hier om er een aan te maken