Whitepapers

Ontketen IT transformatie bij uw bedrijf

Ontketen IT transformatie bij uw bedrijf

Ontketen IT transformatie bij uw bedrijf

Juist binnen de IT zou technologie moeten faciliteren om efficiënt te werken. Toch zijn er juist in de IT-branche nog werelden te winnen om de productiviteit te verhogen, resources optimaal in te zetten, en werknemers in staat te stellen om hun werk goed te doen.
Het probleem is zeker niet bekend binnen de branche, maar toch blijft verandering op veel plekken uit. Waarom? Omdat veel leiders bang zijn dat er teveel risico’s kleven aan overstappen op een nieuw, onbekend alternatief. Met als resultaat dat legacy systemen de hele boel vertragen, productiviteit verlagen en het personeel frustreren.
Tot nu.
Een nieuwe generatie IT-leiders daagt de status quo uit en transformeert de technologie bij grote bedrijven. We noemen ze Changemakers.
In dit eBook nemen we u mee in hun transformatie - van de ingewikkelde planningsfase tot het cultiveren van culturen van continue verbetering. Ontdek de waardevolle inzichten uit hun trajecten en ontdek hoe u transformaties kunt versnellen en versnellen. En we delen bewezen raamwerken voor innovatie- en veranderingsmanagement.