Overslaan en naar de inhoud gaan

Whitepapers

Leg de basis voor en veilige IT-infrastructuur met Security by Design

Leg de basis voor en veilige IT-infrastructuur met Security by Design

Leg de basis voor en veilige IT-infrastructuur met Security by Design

Optimale bescherming tegen digitale inbraakpogingen is noodzakelijk. Toch is dit bij veel bedrijven en overheidsorganisaties niet op orde. Steeds meer organisaties worden slachtoffer van ‘casual cybercrime’: gelegenheidshackers die net zolang aan digitale deuren rammelen tot ze ergens iemand vinden die de laatste beveiligingsupdate heeft gemist, de nieuwste patch niet heeft geïnstalleerd, of een loze poort open heeft laten staan. 


Met Security by Design ben je hier vanaf de basis, de IT-infrastructuur, beter tegen bewapend. Dit betekent dat vanaf de ontwerpfase alle processen, applicaties en systemen continu worden gecontroleerd op mogelijke zwakheden aan de hand van de nieuwste inzichten uit de markt en ontwikkelingen in de informatietechnologie. Hoe dit werkt? Lees in dit whitepaper o.a.:


Over onze blauwdruk voor het standaardiseren en automatiseren van infrastructuren, hoe je risico’s kunt beperken met continuous hardening en segmentatie, het combineren van arbeidsintensieve beveiligingsprocessen met optimale flexibiliteit en beschikbaarheid en welke certificeringen nodig zijn voor een veilige basis.

Meer weten? Download ons whitepaper Security by Design.