Whitepapers

Lagere kosten en betere resultaten met één leverancier voor meerdere IT-diensten

Lagere kosten en betere resultaten met één leverancier voor meerdere IT-diensten

Lagere kosten en betere resultaten met één leverancier voor meerdere IT-diensten

De afgelopen twee jaar heeft IT de uitdaging aangenomen om snel nieuwe manieren van werken en samenwerken te ondersteunen, zowel op kantoor als op afstand. Op de toekomst gerichte organisaties heroverwegen hoe ze IT-middelen inzetten en optimaliseren, en een groeiend percentage wendt zich tot vertrouwde partners voor hulp. Nieuw onderzoek van IDC onderzoekt hoe organisaties belangrijke pc-gerelateerde IT-functies verplaatsen naar vertrouwde servicepartners om de veerkracht van hun organisaties te verbeteren, bedrijfsprocessen te verbeteren en de ervaringen van werknemers te vergroten.
Bovendien toont het onderzoek aan dat organisaties die meerdere diensten afnemen van één leverancier vaak de grootste voordelen behalen.

Op basis van een meer-landen-onderzoek en diepte-interviews tonen de belangrijkste bevindingen van IDC's analyse dat:
•    Bedrijven die meerdere diensten van één leverancier afnemen en gebruiken, behalen jaarlijks 53% kosten besparen, of wel 176 dollar per jaar per apparaat. Een primaire factor is de integratie tussen de "naden", de zones tussen de diensten. diensten.
•    Hoe meer diensten een bedrijf koopt, hoe beter de ervaringen en de waarde die het kan halen uit de apparaten die op die diensten zijn aangesloten. Wie de meeste diensten koopt hebben 75% meer kans om "voordelen te benutten" in vergelijking met degenen die de minste diensten kopen. Er is vrijwel geen bewijs van afnemende opbrengsten.