Overslaan en naar de inhoud gaan

Whitepapers

In drie fasen een heldere aanpak van je cloud transitie

In drie fasen een heldere aanpak van je cloud transitie

In drie fasen een heldere aanpak van je cloud transitie

De basis voor een nieuwe IT-omgeving is veelal een cloudoplossing: de inherente voordelen ervan maken de cloud vaak een voorwaarde voor digitale transformatie. Optimaal gebruik maken van die mogelijkheden vereist zorgvuldige afstemming tussen ‘business’ en IT. Het ontwerpen en invullen van de IT-omgeving die daarbij past, is net zo’n samenspel.


Daarmee kan de transitie naar de cloud een serieuze uitdaging zijn. Waarom zou je overstappen? Waar begin je? Hoe ga je om met oude systemen en applicaties? En hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op? Het Cloud Transitie Framework helpt deze complexiteit terug te dringen. In dit white paper krijg je inzicht in hoe je in 3 fasen een transitie naar de cloud op een gecontroleerde manier kunt doorlopen.


Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.:


Gecontroleerd overstappen met het Transitie Framework, inzicht in de stappen van een transitieproject, de voordelen van de cloud, de risico's bij een migratie naar de cloud en hoe deze te voorkomen en bepalen welk deel van je IT geschikt is voor de cloud.