Whitepapers

Ignite the power of data

Ignite the power of data

Ignite the power of data

De farmaceutische industrie en de biowetenschappen zijn een op onderzoek gebaseerd beroep en leunen zwaar op hun vermogen om strategische beslissingen te nemen op basis van grote hoeveelheden gegevens. Er is een groeiende trend in de sector om meer en meer informatie te meten over elk type bedrijfs- en gezondheidszorgactiviteit. Dit betekent dat de hoeveelheid gegevens die wordt gecreëerd exponentieel toeneemt, zowel in diepte als in verscheidenheid.

De opkomst van dit zogenaamde "big data-fenomeen" biedt bedrijven aanzienlijke kansen. Een explosie van nieuwe gegevensbronnen maakt ongekende inzichten mogelijk in patiënten, ziekten, processen en behandelingen. Er blijven echter uitdagingen bestaan over hoe deze gegevens het best kunnen worden verzameld, opgeslagen en gebruikt.

Farmaceutische bedrijven beginnen moderne IT-infrastructuur en cloud-gebaseerde technologieën te gebruiken om de kracht van data te benutten. Dit e-book verkent de weg naar cloud-gebaseerd databeheer en legt de voordelen ervan uit, zoals meer veiligheid en compliance.