Overslaan en naar de inhoud gaan

Houd documenten veilig, van creatie tot archivering

Houd documenten veilig, van creatie tot archivering

Informatie is in het huidige digitale tijdperk de levensader van elke organisatie. Daarom is documentbeveiliging belangrijker dan ooit. Hoe garandeer je de beveiliging van documenten gedurende de hele levenscyclus, van creatie tot archivering?

In de whitepaper wordt het belang besproken van documentbeveiliging, de best practices voor het maken van documenten, toegangscontrolemaatregelen, veilige opslag, versleuteling, samenwerking, het verwijderen van documenten, archiveringsstrategieën en niet onbelangrijk: hoe je klanten vertelt over het belang van documentveiligheid.

Door prioriteit te geven aan documentbeveiliging, laat je zien dat je organisatie zich inzet voor de privacy van bedrijfsgegevens en naleving van wet- en regelgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit voorkomt juridische sancties en geeft belanghebbenden het vertrouwen dat je hun privacyrechten serieus neemt.

Inloggen

Om een whitepaper te downloaden dien je ingelogd te zijn, dit kan middels bovenstaande button. Nog geen account? Klik hier om er een aan te maken