Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe de cloud onze manier van werken heeft veranderd

Hoe de cloud onze manier van werken heeft veranderd

Cloudservices hebben ervoor gezorgd dat bedrijven fundamenteel anders zijn gaan werken. Het gebruik van cloud-gebaseerde oplossingen voor documentbeheer, printmanagement en workflowautomatisering groeit enorm. Deze innovaties helpen organisaties om hun kostbare resources vrij te maken om te innoveren en concurrentievoordeel te behalen.

De voordelen van het gebruik van clouddiensten zijn legio. Bedrijfsgegevens worden volgens de laatste standaarden beveiligd, medewerkers hebben, onafhankelijk van hun werklocatie, toegang tot gegevens en applicaties. Nieuwe applicaties en diensten kunnen snel worden geïmplementeerd, zodat er snel geprofiteerd kan worden van innovaties. Een van de grootste voordeel voor organisaties is de kostenefficiëntie en schaalbaarheid van clouddiensten. Organisaties kunnen de resources op basis van hun behoefte eenvoudig op- en afschalen, waardoor er geen noodzaak meer is voor overprovisioning of het aanschaffen van eigen servers en infrastructuur.

In deze whitepaper hebben we 7 van de voordelen van clouddiensten op een rij gezet.

Inloggen

Om een whitepaper te downloaden dien je ingelogd te zijn, dit kan middels bovenstaande button. Nog geen account? Klik hier om er een aan te maken