Whitepapers

Het fundament van de digitale transformatie

Het fundament van de digitale transformatie

Het fundament van de digitale transformatie

Er zijn veel krachtige frameworks om dit 'Nieuwe Werken' te ondersteunen, zoals ITIL®, COBIT, DevOps, BISL® , om er maar een paar te noemen. Ze richten zich allemaal op één of meer aspecten van de IT-service. Maar hoe kunnen we al deze praktijken, methoden, kaders en benaderingen koppelen tot één werkend 'model'? Een model waarin gegevens worden gedeeld, nauwkeurig, relevant, tijdig, volledig en die de waardestroom ondersteunt en mogelijk maakt?


Al deze frameworks hebben gemeen dat ze een reeks van kernactiviteiten ondersteunen die gericht zijn op het ontwerpen, bouwen, implementeren en ondersteunen / beheren van (nieuwe) diensten. Een uitdaging is ervoor te zorgen dat alle teams die in de IT-organisatie werken dezelfde focus hebben en werken met dezelfde geïntegreerde set van accurate gegevens om fouten, verspilling en frustratie te voorkomen.


IT4IT is een zeer krachtig framework dat organisaties zal helpen bij het oplossen van deze uitdagingen. De IT4IT-standaard vervangt niets. Het is een aanvulling op en een verbetering van uw huidige structuren en behandelt iets dat uw bestaande frameworks tot nu toe nog nooit hebben aangepakt.


Deze white paper geeft u duidelijkheid over wat IT4IT is, hoe u het kunt inzetten en wat de eerste stappen daarin zijn.