Whitepapers

Een snelle veilige infrastructuur voor de overheid

Een snelle veilige infrastructuur voor de overheid

Een snelle veilige infrastructuur voor de overheid

Overheden hebben een groeiende behoefte aan connectiviteit voor allerlei nieuwe toepassingen. Denk maar eens aan intelligente verkeerslichten, smart parking, zelfregelende straatverlichting en Internet of Things oplossingen om slim te communiceren. Betrouwbare connectiviteit is hierbij cruciaal.

De technologische revolutie waar we ons momenteel in bevinden, zorgt voor een razendsnel veranderende vraag in de samenleving. Het publiek stelt steeds hogere eisen en verwacht dat u gebruik maakt van de nieuwste technologische mogelijkheden.
Om al deze ontwikkelingen bij te benen is de ontsluiting van een open infrastructuur nodig die als fundament dient voor nu en morgen. Maar hoe doet u dit? Waar moet u opletten? Hoe maakt u uw organisatie flexibel en wendbaar?
De Cloud maakt het versnellen van uw organisatie gemakkelijker, laagdrempeliger en goedkoper. En door de korte time-to-market, draagt de Cloud bij aan uw vermogen om u aan te passen. In dit eBook nemen we u mee in deze nieuwe virtuele wereld. Wat is de Cloud precies? Wat zijn de voordelen voor uw organisatie? en waarom is beveiliging nog belangrijker dan in het traditionele IT-landschap? Ontdek de mogelijkheden van de Cloud en hoe u veilig en direct toegang krijgt tot meerdere Cloud platformen.