Whitepapers

De uitdagingen van de IGaming digitale infrastructuur

De uitdagingen van de IGaming digitale infrastructuur

De uitdagingen van de IGaming digitale infrastructuur

De openstelling van de iGaming-markt zal bedrijven zoals de gevestigde offline-aanbieders loterijen en casino’s maar ook operators en platforms, mogelijkheden bieden. iGaming komt met specifieke digitale infrastructuuruitdagingen op het gebied van snelheid, prestaties en privacy. De infrastructuur, bestaande uit onder andere speel- en betaalplatforms, datacenters, verbindingen, databases, data vaults, moeten in staat zijn om hoge volumes op te vangen van online spelers op meerdere apparaten en in real-time. Deze whitepaper bespreekt een aantal van de technische eisen en uitdagingen, maar ook hoe u compliant bent volgens de nieuwe wetgeving.


We delen graag onze visie over de toekomst van iGaming in Nederland in het algemeen en in het bijzonder de rol van de controle database en het datacenter.


Dit whitepaper behandelt onder andere het toezicht door de KSA (de Nederlandse kansspelauthoriteit) en Controle Database, de uitdagingen van de iGaming digitale infrastructuur en de Succesfactoren voor iGaming-operators.