Overslaan en naar de inhoud gaan

De ontwikkeling van maatwerksoftware: 6 stappen van idee tot succes

De ontwikkeling van maatwerksoftware: 6 stappen van idee tot succes

Je hebt een gaaf idee. Nu nog ‘even’ de software (laten) bouwen. Maar dan loop je vast. Hoe kom je van idee naar succesvolle software? In een snel evoluerende technologische wereld is het omzetten van innovatieve ideeën in tastbare en succesvolle IT-projecten een uitdaging die veel bedrijven tegenkomen.

Deze uitgebreide whitepaper neemt je stap voor stap mee in de ontwikkeling van maatwerksoftware. Van het overwinnen van blokkades in de inceptiefase (van blokkades op het gebied van o.a. financiën, kennis of haalbaarheid) naar het voorbereiden van een maatwerktraject:

Waarom wil je deze software bouwen? Voor wie maak je het eigenlijk? Wat zijn hun behoeften? Hoe betaal je een softwaretraject? Wanneer is software af?

Ontdek het antwoord op deze praktische vragen in de whitepaper 'De ontwikkeling van maatwerksoftware: 6 stappen van idee tot succes' en krijg direct een handig stappenplan om van jouw traject een succes te maken.

Inloggen

Om een whitepaper te downloaden dien je ingelogd te zijn, dit kan middels bovenstaande button. Nog geen account? Klik hier om er een aan te maken