Whitepapers

De juiste FM-software voor een verbeterd employee experience

De juiste FM-software voor een verbeterd employee experience

De juiste FM-software voor een verbeterd employee experience

De vraag naar geïntegreerde oplossingen voor FM, IT, HR en andere ondersteunende diensten voor het creeren van een optimale werkomgeving (werkplek en kantoor) neemt toe. Als gauw wordt er gekeken naar Integrated Workplace Management Systemen (IWMS) om een efficiënt ingerichte werkplek en kantooromgeving te realiseren. Maar met meerdere oplossingen om uit te kiezen, wil je een oplossing kiezen die voldoet aan je specifieke behoeften. In dit buyer guide wordt gekeken naar diverse aspecten om jou te helpen de juist insights te hebben tijdens jouw keuzetraject.

Topics die aan bod komen:
Soft services: Het creëren van digitale werkomgeving met de medewerker centraal
Harde diensten: De systemen die belangrijk zijn om jouw organisatie draaiend te houden
Inzicht in gegevens: Eigenaarschap van data is cruciaal voor het behouden van controle over aanwezige gegevens in jouw organisatie
Integratie: Eén centrale plek voor het beheer van alle gegevens en wensen van de werknemers

In dit buyer guide worden ook de praktische voordelen van elk van deze IWMS-functies in de praktijk besproken aan de hand van gedetailleerde scenario's die de voordelen van een IWMS tot leven brengen. Deze illustreren het potentieel van het juiste IWMS om werkplek en de kantoorervaring te verbeteren - van preventief onderhoud tot slimme voorzieningen, het draait allemaal om het verbeteren van uw werknemerservaring, terwijl de FM-uitgaven worden gestroomlijnd.