Overslaan en naar de inhoud gaan

De businessimpact van softwarekwaliteit

De businessimpact van softwarekwaliteit

Software moet gewoon werken, veilig en betrouwbaar. Helaas is dat niet altijd de realiteit. Beveiligingslekken, bugs en klagende eindgebruikers zijn aan de orde van de dag. Een gebrek aan softwarekwaliteit heeft dus impact op de bedrijfsresultaten van een organisatie: van onnodige ontwikkelkosten tot hogere bedrijfskosten en lagere omzet. Hoe zorg je dat de kwaliteit van jouw software dit voorkomt?

Slimme software verbetert, vereenvoudigt en automatiseert bedrijfsprocessen. Wanneer applicaties zich dieper in de dagelijkse werkzaamheden nestelen, worden organisaties er afhankelijk van. Het is daarom belangrijk om de softwarekwaliteit op peil te houden.

Deze whitepaper is voor jou als jouw organisatie op software leunt voor belangrijke processen. Je ontdekt het belang van een kwaliteitscheck op deze belangrijke software en waar je in dat proces rekening mee moet houden.

Inloggen

Om een whitepaper te downloaden dien je ingelogd te zijn, dit kan middels bovenstaande button. Nog geen account? Klik hier om er een aan te maken