Whitepapers

Anticipeer op aanvallen met Exposure Management

Anticipeer op aanvallen met Exposure Management

Anticipeer op aanvallen met Exposure Management

Met de dramatische toename van ransomware, en een stroom van nieuwe kwetsbaarheden, worden cyberbeveiligingsteams belegerd. Om deze bedreigingen te bestrijden, is er een golf van nieuwe oplossingen voor dreigingsdetectie en incident response opgedoken om cyberbeveiligingsteams te helpen voortdurend reageren op nieuwe beveiligingsproblemen. Maar deze verschillende oplossingen bieden verschillende statistieken, rapportage en trainingsvereisten, waardoor het moeilijk is om de verschillende risk metrics te verenigen en de beveiligingsstatus van een organisatie beknopt te communiceren.

Hierdoor zijn organisaties op zoek naar tools om technische activa, kwetsbaarheden en bedreigingen om te zetten in duidelijke zakelijke inzichten en bruikbare data voor beveiligingsmanagers.

Het Tenable One Exposure Management Platform verenigt verschillende databronnen in één enkel overzicht om organisaties te helpen inzicht te krijgen, prioriteiten te stellen en cyberrisico's te communiceren. Met Tenable One kunnen organisaties technische gegevens over bedrijfsmiddelen, kwetsbaarheden en bedreigingen vertalen in heldere zakelijke inzichten en bruikbare informatie voor zowel security executives als praktijkmensen. Het platform combineert de breedste dekking van kwetsbaarheden in de industrie, die IT-assets, Cloud resources, containers, web apps en identiteitssystemen omvat.