Overslaan en naar de inhoud gaan

5 IT focuspunten voor gemeente na corona

5 IT focuspunten voor gemeente na corona

Nederlandse gemeenten staan voor serieuze uitdagingen. De informatiesamenleving heeft burgers mondiger gemaakt en nieuwe verwachtingen gewekt. Mocht er nog twijfel bestaan over de urgentie om veranderingen aan te brengen in de gemeentelijke data- en kennisinfrastructuur, dan heeft de COVID-19 pandemie daar definitief een einde aan gemaakt. De noodzaak om flexibeler te kunnen inspelen op verandering is door iedereen gevoeld.


In dit boekje schetsen wij de vijf belangrijkste focuspunten voor gemeenten die snel een duurzame verandering in gang willen zetten.


Een greep uit de vragen die aan bod komen is hoe zorg je voor een wendbare en weerbare organisatie? Welke rol ken je toe aan de eigen IT-afdeling in een regieorganisatie? Wat kun je uitbesteden om focus te houden op kerntaken? Hoe richt je een toekomstgerichte, hybride werkplek in die altijd veilig en eenvoudig te beheren is en welke maatregelen gaan je helpen om de beveiliging en compliancy van je IT- omgeving naar een verantwoord niveau te tillen?

Inloggen

Om een whitepaper te downloaden dien je ingelogd te zijn, dit kan middels bovenstaande button. Nog geen account? Klik hier om er een aan te maken