Overslaan en naar de inhoud gaan

Veilig deelnemen aan de congressen van AG Connect

Impressie RIVM-richtlijnen tijdens Securitycongres AG Connect
Impressie RIVM-richtlijnen tijdens Securitycongres AG Connect

De Nederlandse overheid kondigde op 28 september aangescherpte maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het team van AG Connect bekijkt momenteel wat de impact is van de verscherpte maatregelen voor de geplande congressen. Dat zijn de Low-code No-code Day 2020 op 6 oktober, Testcongres op 17 november en Cloudcongres op 8 december. Deelnemers zullen worden ingelicht als er wijzigingen zijn.

Wij volgen bij alle congressen de RIVM-richtlijnen waardoor bezoekers veilig kunnen deelnemen.
Dat betekent dat we:

  • een maximum aantal deelnemers toelaten op 1,5 meter afstand; Vanuit de overheid en vanuit de eventbranche zijn er regels over het toegestane aantal deelnemers voor zakelijke evenementen. Ook wij houden ons aan deze regels. Voor de laatste versie van deze regels klik hier.
  • looproutes aangeven; Op de locaties zullen duidelijke looproutes aangegeven worden door pijlen op de grond en borden. Hiermee zorgen we samen met de locatie voor voldoende bewegingsruimte tussen de aanwezige personen met inachtneming van de 1,5 meter regel.
  • binnen de geldende regels catering verzorgen; De cateringvorm zal per eventlocatie verschillen. Uiteraard zien wij er op toe dat alle locaties binnen de geldende richtlijnen de catering zullen verzorgen. Koffie/thee zal zoveel mogelijk in To-Go bekers voor u worden klaargezet. De lunch zal worden klaargezet in lunchboxen of vooraf worden samengesteld op speciale lunchplates. Het is nog steeds mogelijk om bij de lunch rekening te houden met dieetwensen; deze kunt u doorgeven bij uw aanmelding voor het event. Voor een veilige afstand tussen de gasten maken we zoveel mogelijk gebruik van vloermarkeringen.
  • extra schoonmaken; Gedurende het congres is er extra aandacht voor hygiëne. Handgrepen, toiletten en overige oppervlaktes worden voortdurend schoongemaakt. Er zijn gedurende de dag meer dan voldoende schoonmakers aanwezig om de hygiëne te waarborgen.
  • een gezondheidscheck vragen voorafgaand aan het event; Indien u één dag voor het event ‘ja’ kunt beantwoorden op één van de vragen in de vragenlijst, verzoeken wij u contact op te nemen met onze organisatie. Helaas zullen wij u dan verzoeken uw aanmelding te annuleren.
  • u vragen vaker uw handen te wassen; Wij willen u verzoeken om uw handen vaker te wassen. Samen met de locatie zorgen wij voor extra handzeep en ontsmettingsmiddelen.
  • geen handen schudden tijdens het event. De landelijke basismaatregelen blijven uiteraard in stand. Daarom is het niet toegestaan om elkaar de hand te schudden. Wees creatief en begroet elkaar op een andere manier.