Overslaan en naar de inhoud gaan

Podcastreeks: Weet jij waar je Azure back-up is?

Hoe kan Veeam bedrijven het meest efficiënt helpen om alle data die in Azure staan correct te back-uppen en te herstellen?

Laat hieronder je gegevens achter en beluister de podcastreeks! 

  • #1: Azure back-up - Best practices Het maken van back-ups van resources die worden gehost in de Azure cloud. Wat houdt dit nu eigenlijk in? Wat zijn de best practices en tekortkomingen? Lloyd Hopper, Senior Director Technical Sales bij Veeam, licht het toe met wellicht voor jou herkenbare voorbeelden en situaties.
  • #2: Public cloud & Azure - Eindeloze mogelijkheden Waarom zou een bedrijf voor public cloud kiezen? Wat zijn de voor- en nadelen als het gaat om bijvoorbeeld de kosten, beschikbaarheid, veiligheid, schaalbaarheid en elasticiteit? En waarom dan de combinatie met Microsoft Azure? Pieter Vereecken, Cloud Solutions Architect bij Veeam, gaat in op deze vragen en vertelt onder andere over de verschillende opties waaruit bedrijven kunnen kiezen.  
  • #3: Kubernetes & Azure - Één en één is drie Kubernetes lijkt wel de hype van het moment te zijn als het om cloud data management gaat, en ook Microsoft biedt met Azure Kubernetes Service een ‘container’-service aan. Waarom zouden bedrijven iets moeten doen met containers? En wie draagt de verantwoordelijkheid binnen een organisatie? Timothy Dewin, Solutions Architect bij Veeam, geeft je meer helderheid over deze nieuwe hype.