Overslaan en naar de inhoud gaan

Security Masterminds over de aanpak van dreigingen via innovatieve platforms

De serie behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Verschillende experts uit de cybersecurity-industrie komen aan het woord.


security_masterminds

In deze aflevering leer je hoe je gegevens over dreigingen kunt omzetten in bruikbare informatie, waarmee je de tools in handen krijgt om je te verdedigen tegen zelfs de meest geavanceerde cyberdreigingen.

Bryson Bort is een cyberbeveiligingsveteraan met meer dan twintig jaar ervaring. Als oprichter van Scythe heeft Bryson een platform ontwikkeld dat professionals in de cybersecurity-sector in staat stelt dreigingen effectief aan te pakken en te bestrijden. Ook is hij medeoprichter van ICS Village, een non-profitorganisatie die zich richt op het vergroten van kennis en bewustzijn over de beveiliging van industriële besturingssystemen. Door een sterke achtergrond in security, is Bryson een invloedrijk figuur binnen de cybersecurity-gemeenschap.

  • Beseffen hoe dringend het is om cyberbeveiliging te omarmen voor het duurzame succes van uw bedrijf.
  • Verkennen hoe informatie over dreigingen op basis van acties uw verdediging tegen cybercriminelen kan verbeteren.
  • De voordelen van een gezamenlijke en innovatieve aanpak om de alsmaar ontwikkelende digitale gevaren de baas te blijven.
  • De impact van robuuste communicatie- en leiderschapsvaardigheden bij het bevorderen van een veilige digitale omgeving.
  • De rol van aanvalssimulaties begrijpen bij het blootleggen van blinde vlekken in de beveiliging en het verbeteren van de bescherming.

Luister naar de negentiende aflevering van Security Masterminds op:

https://securitymasterminds.buzzsprout.com

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee