Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe snel groeiden softwarebedrijven dit jaar?

De toerismesector wordt vandaag in het zonnetje gezet vanwege een groei van 4 procent. Maar dat is 'peanuts' bij wat de softwaresector presteert. De helft van de bedrijven die vorig jaar deelnamen aan de Main Software 50 vergrootten hun omzet vorig jaar met meer dan 22 procent. Binnenkort zal blijken wat het dit jaar wordt.
stijging
© CC0 Pixabay
CC0 Pixabay

Main Capital Partners heeft namelijk de inschrijving voor de 6de editie van de Main Software 50 geopend. Niet-beursgenoteerde Nederlandse software bedrijven kunnen weer meedingen naar de titel “Meest succesvolle software bedrijf van Nederland”.

Met de Main Software 50 wil Main Capital Partners meer zichtbaarheid geven aan de meest succesvolle Nederlandse softwarebedrijven en om de software sector als geheel een duidelijker profiel te geven. Software is één van de parels van de Nederlandse economie, die behalve stevige groei en hoogwaardige werkgelegenheid ook een belangrijke bijdrage levert aan de export. Het aandeel van de omzet dat in het buitenland wordt gegenereerd, wordt steeds belangrijker; vorig jaar was dat bij de deelnemende bedrijven maar liefst 30 procent.

In november zal de feestelijke award uitreiking plaatsvinden in The Harbourclub Amsterdam. Daarbij worden awards uitgereikt aan de Top 3-overall, de Cloudkampioen en de Snelste groeier. Bedrijven die zich in het zonnetje willen zetten door mee te dingen naar één van deze titels, kunnen zich hier inschrijven.

De winnaars van vorig jaar in verschillende categorieën waren: Voiceworks, Slimstock, Raet, Insided en Bynder

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in