Overslaan en naar de inhoud gaan

Aenova in andere handen

Aenova heeft met z’n gespecialiseerde oplossingen voor urenverantwoording, budgettering en budgetplanning een stevige voet aan de grond bij onder meer gemeenten, waterschappen, hogescholen en GGD's. Sterk punt daarbij is de koppelbaarheid met andere bedrijfsapplicaties, zoals de HRM-oplossingen van bedrijven als Raet, Centric en ADP.
Tech & Toekomst
Shutterstock
Shutterstock

Van der Last - die eerder managementfuncties vervulde bij onder meer Koning & Hartman - hoopt deze marktpositie de komende jaren uit te bouwen naar andere sectoren. Aenova telt 23 medewerkers en heeft, mede dankzij de aan de software verbonden servicescontracten, een stabiele omzet. Waarbij uiteraard ook het weinig conjunctuurgevoelige karakter van de belangrijkste doelmarkten een rol speelt. De verbinding met not-for-profit-organisaties heeft volgens Van Der Last niets te maken met de functionele inrichting van de software: de klantenlijst van het bedrijf vermeldt naast tal van gemeenten en Waterschappen wel degelijk ook commerciele afnemers, zoals Aegon, CZ en DHL.

De management buy kwam tot stand via bemiddeling van BuyInside, een intermediair die zich specifiek richt op MBI-trajecten.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee