Overslaan en naar de inhoud gaan

Vormer kiest low-code platform USoft voor uitbreiding dienstenpakket

Softwareontwikkelaar Vormer voegt het low-code platform van USoft toe aan haar portfolio. Dit is meteen de start van een strategisch partnership tussen beide partijen, waarbij Vormer IT het ontwikkelplatform van USoft inzet om oplossingen te creëren voor de complexe en bedrijfskritische applicaties van haar klanten. Door het platform van USoft worden deze applicaties niet alleen robuuster en kwalitatief beter, maar ook wendbaarder.

USoft partnership
USoft en Vormer starten partnership

Vanuit het kantoor in Zwolle ontwikkelt het team van Vormer voor haar klanten sinds vijf jaar intelligente en schaalbare softwareoplossingen. Door het partnership met USoft kan Vormer haar klanten nog beter bedienen door niet alleen software te ontwikkelen, maar echt bij te dragen aan de toekomstvisie door applicaties snel aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Oplossingen voor bedrijfskritische applicaties
De keuze voor USoft maakte Vormer na een onderzoek op de markt, waaruit bleek dat er veel kansen zijn om met het ontwikkelplatform oplossingen te creëren voor de complexe en bedrijfskritische applicaties van haar klanten. Organisaties kunnen met het low-code platform van USoft innovatieve applicaties bouwen die exact aansluiten bij de context van de organisatie. De rules engine, waarin datamodel- en bedrijfsregels worden opgeslagen met natuurlijke taal als uitgangspunt, is de kracht van het USoft-ontwikkelplatform. De stabiele en eenduidige bedrijfsregels blijven intact, ook wanneer processen veranderen. Dit maakt bedrijfskritische systemen niet alleen robuuster en kwalitatief beter, maar ook veel wendbaarder.

Henk-Jan Unger, directeur bij Vormer: “Met veel enthousiasme en vol vertrouwen zien wij uit naar onze samenwerking met USoft. Dankzij het inzetten van dit low-code platform zijn wij in staat onze klanten nóg effectiever te ondersteunen bij het beantwoorden van hun vraagstukken. USoft maakt softwareontwikkeling tot wel tien keer sneller mogelijk en vergemakkelijkt bovendien het onderhoud. Wat ons bijzonder aansprak in USoft, is de openhartige benadering, de bereidheid om proactief mee te denken bij businesscases en de enorme flexibiliteit binnen de development-omgeving van het low-code platform. Hierdoor kunnen wij hoogwaardige en efficiënte maatwerksoftware creëren, afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten. Samen met USoft zetten wij een stap naar een toekomst vol innovatieve mogelijkheden!”

Hans Canisius, CEO bij USoft: “We zijn blij met de strategische samenwerking met Vormer. Met het aangaan van structurele partnersamenwerkingen, zoals met Vormer, vergroten we ons bereik en onze toegevoegde waarde in de markt. Ook Vormer ziet dat organisaties steeds meer aandacht krijgen voor de verdere digitalisering van bedrijfskritische kernprocessen en -systemen. Wendbaarheid, snelheid en complexiteit vormen steeds de grootste uitdagingen. Juist op dat vlak maken we met USoft en de specialistische kennis en ervaring van Vormer een groot verschil.”

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in