Overslaan en naar de inhoud gaan

VanDrie Group kiest USoft low-code platform voor nieuw ERP-systeem

VanDrie Group, actief op het gebied van kalfsvlees, kalvervoeders en kalfsvellen, start een strategische samenwerking met USoft. Samen gaan zij aan de slag met de ontwikkeling van een maatwerk ERP-oplossing voor meerdere werkmaatschappijen binnen VanDrie Feed, het diervoeder-onderdeel van de groep.

Niche vakgebied

Deze ERP-oplossing krijgt specifieke functionaliteiten voor het niche vakgebied van VanDrie en beweegt mee met de ontwikkelingen binnen de organisatie. Hierdoor kan VanDrie zich blijven richten op de innovatie van haar producten en processen.De keuze om af te stappen van standaardsoftware voor het bedrijfskritische ERP-systeem was geen gemakkelijke, maar wel een heel bewuste. VanDrie kiest bewust voor de flexibiliteit om naar eigen inzicht aanpassingen te doen in de software. Nu, maar vooral ook in de toekomst en volledig passend binnen haar eigen bedrijfsvoering.

Unieke bedrijfsprocessen

Vanuit een intensieve samenwerking tussen de medewerkers van de verschillende productielocaties van VanDrie en de specialisten van USoft, is gestart met de ontwikkeling van het nieuwe ERP-systeem. De nadruk ligt hierbij op het beschikbaar maken van specifieke functionaliteiten voor onder andere het voldoen aan de snel veranderende Nederlandse en Europese wet- en regelgeving. Het USoft low-code platform maakt het mogelijk om naar eigen inzicht unieke bedrijfsprocessen te ondersteunen.

Innoveren dankzij wendbaarheid

De nieuwe ERP-oplossing gaat extra wendbaarheid aan de organisatie bieden. Doordat de ERP-omgeving gemakkelijk kan meebewegen met de ontwikkelingen binnen de organisatie, zorgt deze stap ervoor dat VanDrie zich kan blijven richten op de innovatie van haar producten en processen.

Wij kijken uit naar de samenwerking met VanDrie. We merken vanaf het begin een grote betrokkenheid vanuit het VanDrie team en de toekomstige gebruikers. Het idee dat je software echt in dienst kan gaan stellen van hoe jij het precies wilt hebben, leidt altijd tot veel enthousiasme en dat merken we zeker binnen VanDrie.

(Hans Canisius, CEO bij USoft)

Werken met bedrijfsregels

Met het low-code platform van USoft bouwen organisaties innovatieve en bedrijfskritische applicaties die exact aansluiten op de visie en context van de organisatie. De kracht van het USoft ontwikkelplatform zit hem in het automatiseren van de bedrijfsregels van de organisatie. De eenvoud en begrijpelijkheid die door het USoft platform mogelijk worden gemaakt, maken het gezamenlijk vanuit IT en business inrichten en aanpassen van processen snel en flexibel. Dit maakt bedrijfskritische systemen niet alleen robuuster en kwalitatief zeer sterk, maar ook veel wendbaarder.

Vanuit deze focus op bedrijfsregels wordt ook de samenwerking tussen IT en business bij VanDrie versterkt. De software volgt dus de business en niet andersom.

Meer weten?

Op deze pagina lees je meer over het moderniseren van (verouderde) ERP-applicaties.

Over VanDrie Group
De VanDrie Group is een Nederlands familiebedrijf met bedrijven in Nederland, België, Frankrijk, Italië en Duitsland. De VanDrie Group maakt producten op het gebied van kalfs- en rundvlees, diervoeders, zuivelgrondstoffen en kalfsvellen. Daarnaast handelen we in zuivelproducten voor industrieel gebruik en begeleiden we melkveehouders bij de opfok van hun kalveren. Het kenmerkende van de VanDrie Group is dat we uit neven- of reststromen nieuwe, waardevolle grondstoffen en eindproducten maken. Dit doen we voor zowel de voedingsindustrie (food) als voor dierlijke consumptie (feed). Met een omzet van 2,75 miljard euro biedt het bedrijf werkgelegenheid aan ongeveer 2.600 personen.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in