Overslaan en naar de inhoud gaan

TechRebels gaat samenwerken met USoft voor het ontwikkelen van bedrijfskritische applicaties

Deze samenwerking is bedoeld om bedrijven te ondersteunen bij het beheersen van complexiteit en het maximaliseren van hun digitale innovatiepotentieel door middel van geavanceerde CEP-oplossingen.

usoft en techrebels

Wij zijn verheugd om samen te werken met USoft“, zegt Erik Euwe, CEO van TechRebels. “Door onze expertise in CEP te combineren met USoft’s uitgebreide softwareoplossingen, bieden wij organisaties de tools en begeleiding die ze nodig hebben om realtime inzichten te verkrijgen en slimmere, snellere beslissingen te nemen. Dit optimaliseert hun operaties op het gebied van efficiëntie en effectiviteit en onderscheidt hen van de concurrentie, waardoor hun unieke waarde wordt versterkt.

USoft deelt dit sentiment en benadrukt de kracht van hun gezamenlijke inspanningen. “We kijken ernaar uit om samen te werken met TechRebels. Wat ik erg gaaf vind om te zien, is de combinatie van TechRebels’ technische vakmanschap, een pure focus op digitale innovatie en het leveren van toegevoegde waarde. TechRebels’ focus op zakelijke waarde boven technologische voorkeur en een no-nonsense aanpak sluit naadloos aan bij de cultuur van USoft” zegt Hans Canisius, CEO van USoft.

Dit partnerschap brengt twee industrie-experts samen met een gedeelde visie om bedrijven te versterken door middel van digitale innovatie. Het bewezen track record van TechRebels in innovatieve complexe oplossingen, gecombineerd met USoft’s uitgebreide softwaremogelijkheden, belooft een krachtige combinatie te zijn voor organisaties die de slim willen omgaan met de complexiteit van dit digitale tijdperk.

Daarnaast maakt het partnerschap gebruik van de kracht van AI-integratie om de mogelijkheden van complex event processing verder te verbeteren. Door AI-algoritmen in hun oplossingen op te nemen, bieden TechRebels en USoft bedrijven:

  • Realtime decision-making: Door AI te combineren met CEP verkrijgen bedrijven realtime inzichten en kunnen ze data-driven beslissingen nemen met grotere snelheid en nauwkeurigheid.
  • Predictive analytics: AI wordt gebruikt om historische gegevens te analyseren en toekomstige gebeurtenissen te voorspellen, waardoor bedrijven proactief mogelijke problemen kunnen aanpakken en kansen kunnen benutten. 
  • Verbeterde anomaliedetectie en patroonherkenning: AI doorzoekt enorme hoeveelheden gegevens in realtime en identificeert onregelmatigheden en betekenisvolle trends die door traditionele methoden mogelijk worden gemist, inclusief het managen van verstoringen in operaties.

Zowel TechRebels als USoft zijn toegewijd om bedrijven te helpen bij het bereiken van hun doelen op het gebied van digitale transformatie. Dit partnerschap betekent een grote stap voorwaarts in het bieden van geavanceerde CEP-oplossingen die bedrijven in staat stellen complexiteit te beheersen, hun concurrerend vermorgen te versterken en het volledige potentieel van AI-integratie te benutten.

TechRebels is toegewijd aan het ontwikkelen van intelligente oplossingen die digitale innovatie stimuleren. Het bedrijf specialiseert zich in het ontwikkelen van hoogwaardige en schaalbare softwareoplossingen die aansluiten bij de behoeften van hun klanten. In tegenstelling tot conventionele benaderingen creëert TechRebels projectvereisten samen met hun klanten. Dit zorgt ervoor dat klanten bij elke fase van het project betrokken zijn, van begin tot einde. Bij TechRebels is AI niet slechts een hulpmiddel; het is de hoeksteen van hun innovatiestrategie. Ze gebruiken AI om nieuwe grenzen te verkennen, operaties te optimaliseren en efficiëntie te bevorderen. De focus ligt op het versterken van organisaties zodat ze uitblinken in hun kerncompetenties door gebruik te maken van TechRebels’ expertise in business design, front- en backend business applicaties en AI-oplossingen. Met een toewijding aan snelheid, wendbaarheid en eenvoud pakt TechRebels uitdagingen direct aan en levert resultaten die het concurrentievoordeel vergroten.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in