Overslaan en naar de inhoud gaan

PragmatiQ versterkt portfolio met het USoft low-code platform

PragmatiQ Process Improvement, beter bekend als PragmatiQ, breidt het productportfolio uit met het low-code platform van USoft. PragmatiQ is een toonaangevende no-code en low-code aanbieder, gespecialiseerd in procesoptimalisatie en digitale transformatie binnen de grootzakelijke markt. Het partnership met USoft zorgt ervoor dat low-code ontwikkeling een sleutelrol kan vervullen bij digitaliseringsvraagstukken.

Automatiseren van bedrijfsregels
Met meer dan 15 jaar ervaring binnen het domein van digitale transformatie onderscheidt PragmatiQ zich door in korte tijd innovatieve oplossingen voor haar klanten te realiseren.Organisaties kunnen met het platform van USoft innovatieve en bedrijfskritische applicaties bouwen die exact aansluiten op de context van de organisatie. De rules engine, waarin datamodel- en bedrijfsregels worden opgeslagen met natuurlijke taal als uitgangspunt, is de kracht van het USoft-ontwikkelplatform. De stabiele en eenduidige bedrijfsregels blijven intact, ook wanneer processen veranderen. Het resultaat is dat bedrijfskritische systemen niet alleen robuuster en kwalitatief beter, maar ook veel wendbaarder zijn.

Samen digitalisering naar een hoger niveau brengen
Het team van developers bij PragmatiQ is klaargestoomd om te ontwikkelen op het USoft platform. Zij volgden een meerdaagse training bij het low-code bedrijf en hebben allen een certificaat in ontvangst kunnen nemen. PragmatiQ heeft hiermee parate kennis over de markt en USoft staat garant voor de continue ontwikkeling van het platform. Zowel PragmatiQ als USoft committeert zich aan een intensieve en langdurige samenwerking.

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met USoft. Het toevoegen van USoft aan onze range met no-code oplossingen is eigenlijk logisch. We zien dat steeds meer bedrijven stapsgewijs hun core software willen moderniseren. Het gaat dan om de complexe en bedrijfskritische core software, zoals ERP-, MRP- of WMS-systemen. Dit soort systemen verouderen waardoor problemen ontstaan in de bedrijfsvoering. Het USoft low-code platform is bij uitstek geschikt om dergelijke systemen te moderniseren. Los daarvan merken we dat er sprake is van een gezonde culturele fit tussen de beide organisaties.

(John van der Draai, Managing Partner bij PragmatiQ)

Voor ons is dit een hele mooie en belangrijke strategische stap. Met het aangaan van structurele partnersamenwerkingen, zoals met PragmatiQ, kunnen we onze toegevoegde waarde in de markt vergroten. Ook PragmatiQ ziet dat organisaties steeds meer aandacht krijgen voor de verdere digitalisering van hun kernprocessen en -systemen. Wendbaarheid, snelheid en complexiteit vormen steeds de grootste uitdagingen. Juist op dat vlak maken we met USoft en de specialistische kennis en ervaring van PragmatiQ een groot verschil.

(Hans Canisius, CEO bij USoft)

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in