Overslaan en naar de inhoud gaan

Volg inspirerende sessies van Trend Micro-experts, klanten en partners

In de verbonden wereld van tegenwoordig is het noodzaak om digitaal te transformeren nog nooit zo groot geweest. Het balanceren van enerzijds de risico’s van technologieën als de cloud en anders de enorme kansen die deze technologieën bieden, is enorm lastig maar wel cruciaal om uw bedrijf sneller en verder te laten groeien. Trend Micro kan u daarbij helpen.

Uw security-strategie staat centraal

Dit jaar staat Perspectives, het jaarlijks terugkerende (online) event van Trend Micro, volledig in het teken van het ontdekken van nieuwe manieren waarop uw security-strategie kan bijdragen aan het versnellen van digitale transformatie. Tijdens dit evenement vol inspirerende keynotes en Leader Sessions, krijgt u een breed scala aan perspectieven te horen- of het nu gaat om beter bouwen in de cloud of om nieuwe cybsersecurity-dreigingen voor te blijven.

Er zijn verschillende keynotes en sessies van Trend Micro-experts, maar ook klanten, industry analysten en partners komen aan het woord. Zo deelt Eva Chen, CEO en co-founder van Trend Micro, meer over de visie en strategie van Trend Micro en de aanpak om organisaties beter te helpen met hun digitale transformatie-initiatieven, en vertellen verschillende CISO’s over de menselijke kant van security en hoe zij en hun teams omgaan met de toegenomen dreigingen.

Highlights

Het volledige programma van Trend Micro Perspectives vindt u hier. Enkele interessante highlights zijn:

  • Keynote Eva Chen “Our Vision for a Cybersecurity Platform” - In deze sessie zal Eva Chen, CEO en co-founder van Trend Micro, meer vertellen over de visie en strategie van Trend Micro, inclusief het laatste nieuws over hoe het bedrijf organisaties helpt met digitale transformatie.
  • Keynote “Reality Check: The Future Is Closer Than You Think!” - In deze sessie zullen verschillende Trend Micro experts, met bijdragen van onder andere Chris Grusz, Director bij AWS Marketplace and Control Services en Cristin Flynn Goodwin, Assistant General Counsel bij Microsoft, 3 belangrijke uitdagingen bespreken waar security-leiders mee te maken hebben en hoe zij deze kunnen overwinnen.
  • Keynote “The Voice of a CISO: Empathy, the Most Overlooked Tool in the Box” - In deze sessie hoort u hoe leiders op het gebied van cybersecurity succesvol omgaan met de vele uitdagingen waarmee hun organisatie geconfronteerd wordt.
  • Daarnaast zijn er verschillende CISO & Security en Cloud Leader Sessions.

Registreer nu!

Wilt u meer weten over hoe Trend Micro u kan ondersteunen tijdens uw digitale transformatie en hoe u zelf de controle terugneemt over uw digitale transformatie-initiatieven? Registreer u dan voor Trend Micro Perspectives op 16 juni:

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in