Overslaan en naar de inhoud gaan

Trend Micro benoemd tot leider in Endpoint Detectie en Response (EDR)

Trend Micro is benoemd tot leider in Endpoint Detectie en Response (EDR) door Forrester. Daarmee erkent het bureau de focus van het bedrijf op innovatie, klantgerichtheid en endpointbeveiliging.

Trend Micro was een van slechts drie vendoren die benoemd zijn als leider in EDR en ontving een score van 5/5 op negen criteria, waaronder uitgebreide onderzoeksmogelijkheden en innovatieve roadmap. Als leider in EDR is Trend Micro van mening dat deze erkenning aantoont dat het bedrijf zich inzet om te voldoen aan de huidige en veranderende detectie- en responsbehoeften van klanten.

"Het endpoint is een favoriet doelwit geworden van cybercriminelen”, zegt Jon Clay, Vice President Threat Intelligence bij Trend Micro. “Maar de meeste aanvallen gaan tegenwoordig verder dan het endpoint. Daarom bieden we EDR aan als onderdeel van een bredere XDR-oplossing die is ontworpen om uitgebreide detectie en response te bieden over de gehele infrastructuur, terwijl de complexiteit en inspanning voor overbelaste SOC-teams wordt verminderd.”

Lees het volledige rapport Forrester Wave: Detection and Response (EDR), Q2 2022 hier: https://www.trendmicro.com/explore/forrester-wave-edr.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in