Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Trend Micro
Security
TrendMicro_endpoint

Trend Micro benoemd tot leider in Endpoint Detectie en Response (EDR)

Forrester erkent focus op endpointbeveiliging

13 april 2022
Door: Trend Micro, partner

Forrester erkent focus op endpointbeveiliging

Trend Micro is benoemd tot leider in Endpoint Detectie en Response (EDR) door Forrester. Daarmee erkent het bureau de focus van het bedrijf op innovatie, klantgerichtheid en endpointbeveiliging.

Trend Micro was een van slechts drie vendoren die benoemd zijn als leider in EDR en ontving een score van 5/5 op negen criteria, waaronder uitgebreide onderzoeksmogelijkheden en innovatieve roadmap. Als leider in EDR is Trend Micro van mening dat deze erkenning aantoont dat het bedrijf zich inzet om te voldoen aan de huidige en veranderende detectie- en responsbehoeften van klanten.

"Het endpoint is een favoriet doelwit geworden van cybercriminelen”, zegt Jon Clay, Vice President Threat Intelligence bij Trend Micro. “Maar de meeste aanvallen gaan tegenwoordig verder dan het endpoint. Daarom bieden we EDR aan als onderdeel van een bredere XDR-oplossing die is ontworpen om uitgebreide detectie en response te bieden over de gehele infrastructuur, terwijl de complexiteit en inspanning voor overbelaste SOC-teams wordt verminderd.”

Lees het volledige rapport Forrester Wave: Detection and Response (EDR), Q2 2022 hier: https://www.trendmicro.com/explore/forrester-wave-edr.

Reactie toevoegen