Overslaan en naar de inhoud gaan

Thinkwise Summit 2023 staat in het teken van bouwen aan duurzame ondernemingen

Op 4 oktober 2023 organiseert Thinkwise haar derde jaarlijkse Summit. Deze staat dit jaar in het teken van de belangrijkste drijfveer voor transformatie: het besef dat 'it takes more than tech to transform'. Het evenement is gericht om bedrijfsprofessionals te inspireren over hoe ze een duurzame onderneming kunnen bouwen waarbij het uitgangspunt is dat het hebben van de juiste technologie essentieel is, maar ook slechts het startpunt.

Eerdere edities van de Thinkwise Summit trokken een publiek uit diverse landen, waaronder Japan, Vietnam, Brazilië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Bezoekers kunnen dit jaar rekenen op inspirerende keynote sprekers, interactieve workshops gericht op technologie, bedrijfstransformatie, talent en cultuur, en het opbouwen van een gezamenlijk ecosysteem met zowel partners als klanten!

Eerste Thinkwise Summit Keynote sprekers aangekondigd

Pieter-Paul van Beek, CEO van Thinkwise: "Het probleem van legacy software kan niet genoeg worden benadrukt en de last die het legt op zowel bedrijven als overheden is niet langer acceptabel. Technologie biedt ons veel manieren om deze problemen snel aan te pakken. Maar om bedrijven en overheidsdiensten echt te transformeren, is het volgens ons essentieel om dit gepaard te laten gaan met het transformeren van je talent, cultuur en ecosysteem. Hoewel het misschien verrassend lijkt voor een technologiebedrijf om een "more than tech" thema aan te nemen, is het juist onze passie om organisaties te helpen bij het bouwen van duurzame ondernemingen die in staat zijn om continu te transformeren, zowel vandaag als morgen."

PP - Summit Session picture-High-Quality

Leda Glyptis, PhD
Als een zeer ervaren en invloedrijke fintech-leider heeft Leda Glyptis met succes het uitdagende landschap van traditionele banken en technologiebedrijven getrotseerd en transformatie gestimuleerd in vaak stugge en woelige culturen. In haar keynote zal ze een transformation mindset voorstellen: een permanente manier van werken die veel verder gaat dan technologie. Geen verandering in de richting van een specifiek eindstadium, maar eerder verandering om te optimaliseren voor voortdurende verandering.

Leda

Live Hackathon

Naast de inspirerende sprekers en workshops kunnen bezoekers het Thinkwise Platform in actie zien tijdens een live Hackathon. Teams van experts uit partners en klanten worden uitgedaagd om een geavanceerde oplossing voor een duurzaamheidsvraagstuk te ontwerpen en te ontwikkelen. Gedurende de dag krijgen bezoekers regelmatig updates over hun voortgang en kunnen ze partners bezoeken bij hun stands voor meer informatie over hun aanpak en expertise.

De Thinkwise Summit belooft een waardevolle ervaring te worden voor business- en IT-professionals. Het evenement biedt hun de tools, strategieën en inspiratie om duurzame ondernemingen op te bouwen die kunnen excelleren in het dynamische businesslandschap van vandaag. Ga voor meer informatie over het evenement, inclusief informatie over registratie en de groeiende line-up van sprekers en workshops, naar de website van het evenement.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in