Overslaan en naar de inhoud gaan

Thinkwise Podcast #2 met Wouter Boelaars van Visma Solidbricks

Al meer dan 30 jaar levert Visma Solidbricks software voor de bouw. Hun flexibele modulegebaseerde software werkt naadloos samen om complexe bouwprocessen efficiënt te ondersteunen. Ontdek de strategie achter de softwareontwikkeling van Visma Solidbricks: Een boeiend gesprek met Wouter Boelaars, Managing Director.

In een dynamische sector waar veranderingen zoals het stikstofbeleid een impact hebben op de bouw, is het essentieel voor softwareleveranciers om zich aan te passen en innovatieve oplossingen te bieden. Visma Solidbricks is de uitdaging aangegaan en heeft zelf een transformatie doorgemaakt als softwareleverancier.

Door te kiezen voor het Thinkwise Platform kan Visma Solidbricks technologie en functionaliteit van elkaar scheiden, waardoor ze zich volledig kunnen richten op de innovatie van hun software. Dit stelt hen in staat om snel in te spelen op de veranderende behoeften van de bouwsector, waarbij ze zich bewust zijn dat wat vandaag relevant is, morgen alweer verouderd kan zijn. Het maken van de juiste technologische keuzes is daarbij van cruciaal belang.

In deze podcast krijg je een uniek inzicht in hoe Visma Solidbricks zichzelf heeft getransformeerd als softwareleverancier en hoe ze het Thinkwise-platform effectief hebben ingezet. Ontdek hoe ze de organisatie hebben meegenomen in deze vernieuwing en hoe ze hun innovatiekracht in de bouwsector hebben vergroot.

Luister naar de podcast om te ontdekken hoe Visma Solidbricks dit project heeft aangepakt en wat hun overwegingen waren voor deze strategische beslissing.

Thinkwise

·

Thinkwise - Podcast #2 - Visma Solidbricks

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in