Overslaan en naar de inhoud gaan

Thinkwise Podcast #1 met Rob Jordan van IT Partner

IT Partner ontwikkelt innovatieve software producten voor havens, terminals en de cruise industrie. Ze richten zich met name op containerterminals en multi-purpose terminals, waar hun software fungeert als het besturingssysteem voor alle operationele processen en gegevensuitwisseling.

De havenlogistieke sector is altijd sterk in beweging geweest, met snel veranderende trends op gebied van programmeertalen en nieuwe technologieën. Als softwareleverancier is het van belang om hierop in te kunnen spelen, maar ook een grote uitdaging. Wat nu populair is, kan morgen weer achterhaald zijn. Welke technologie zet je dan op in? Door te kiezen voor het Thinkwise Platform kon IT Partner technologie en functionaliteit van elkaar scheiden, waardoor ze zich volledig kunnen richten op functionele doorontwikkeling en het leveren van slimme oplossingen voor hun klanten.

Port Community System voor de haven van Sint-Maarten

In 2019 kreeg het bedrijf de opdracht een Port Community System voor de haven van Sint-Maarten te ontwikkelen. Voor dit project besloot IT Partner de uitdaging aan te gaan en gebruik te maken van het Thinkwise Platform. Door de zeer hoge productiviteit en alle standaard functionaliteit dat het platform bied slaagden ze erin om binnen een half jaar de eerste versie op te leveren, waarbij ze bovendien meer functionaliteit opleverden dan aanvankelijk gepland.

Luister naar de podcast om te ontdekken hoe IT Partner dit project heeft aangepakt en wat hun overwegingen waren voor deze strategische beslissing.

Thinkwise

·

Thinkwise podcastaflevering met Rob Jordan van IT Partner

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in