Overslaan en naar de inhoud gaan

Thinkwise en Incentro gaan partner-overeenkomst aan

Low-code software platformaanbieder Thinkwise en digitale dienstverlener Incentro zijn officieel aan elkaar verbonden door een partnership. Via Thinkwise kan Incentro ervoor zorgen dat haar klanten afstappen van het constant aanpassen van de core systemen en in plaats daarvan een eigen uniek bedrijfsproces krijgen.

Gemeenschappelijke visie op modernisatie en digitale transformatie zijn de basis voor het partnership

Thinkwise en Incentro delen dezelfde visie als het gaat over hoe zij de markt benaderen. Beide organisaties vrezen veranderingen niet en juichen modernisatie en digitale transformatie toe. Deze gemeenschappelijke visie is de basis van het partnership.

Thinkwise staat voor het moderniseren en realiseren van omvangrijke en bedrijfskritische software, zoals ERP systemen.Thinkwise gelooft in slim software realiseren en modelleren en minder programmeren. Met het Thinkwise low-code platform behoort legacy software voorgoed tot het verleden. Met negentien jaar ervaring in de vervanging van core business software kan en durft Thinkwise ingrijpende transities door te voeren bij bedrijven.

Incentro streeft als digitale dienstverlener ernaar om organisaties te helpen met het zetten van een digitale vervolgstap. Het uiteindelijke doel daarbij is om digitale transformaties te bewerkstelligen. In samenwerking met partners worden digitale oplossingen gecreëerd, die moeten leiden tot digitale transformaties.

Victor Klaren, Chief Visionary Officer bij Thinkwise: “Wij zijn ontzettend blij met Incentro als partner. Ze kiezen met hun dienstverlening niet voor de bekende weg met bekende marktleiders, maar tonen lef door in zee te gaan met innovatieve en unieke bedrijven. Dat past perfect bij ons.”

Krein-Jan Hilbers, Managing Director Digital Transformation bij Incentro: “Mooi om te zien dat naast een inhoudelijke match er zo’n enorme energie in dit partnership zit. Cultureel matchende organisaties die gaan voor echte impact bij klanten."

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in