Overslaan en naar de inhoud gaan

Maak je klaar voor de Thinkwise Low-Code Summit 2022!

Met veel enthousiasme nodigen we je graag uit voor de Low-Code Summit - dit keer live in het Orpheus in Apeldoorn op 12 oktober! Vorig jaar organiseerden we een eendaagse online ervaring. Dit jaar ontmoeten we elkaar weer in persoon. De dag belooft nog innovatiever te worden, met een prachtige locatie, een geweldig programma, inspirerende sprekers en de mogelijkheid om te netwerken met 1.000+ C-level executives.

De Summit is een absolute aanrader als je meer wilt leren over of wilt ervaren wat de mogelijkheden zijn van low-code applicatieontwikkeling. Wellicht is het begrip ‘low-code’ je niet onbekend, maar tijdens deze Summit ontdek je hoe low-code is uitgegroeid van een oplossing voor prototyping en ontwikkelen van kleine apps tot een duurzaam transformatieplatform.

Wat kan je verwachten?

Ontdek de best practices van Thinkwise klanten en partners. Wat is de impact en wat zijn de business voordelen van de overstap naar een duurzaam transformatieplatform?

Of neem deel aan een van de meer diepgaande technische sessies voor antwoorden op vragen als: wat zijn de best practices bij de integratie met CI/CD tooling?

Tijdens de Summit krijg je inzichten van visionairs, pioniers en vernieuwers uit de sector, zodat je in staat bent om je bedrijf te laten groeien en impactvolle uitdagingen op kan lossen!

Low-Code Summit 2022 Registratie

De eerste sessies zijn bevestigd. Schrijf je nu in voor de Thinkwise Summit 2022 en maak je klaar voor de perfecte mix van business, inspiratie, actionable info, en fun!

Schrijf je hier in

  • Datum: 12 oktober 2022 Tijd: 09:00u tot 17:00u (CET) Locatie: Orpheus in Apeldoorn

We hopen je op 12 oktober in Apeldoorn te ontvangen.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in