Overslaan en naar de inhoud gaan

fizor. partner van low-code platformleverancier Thinkwise

Het team van fizor, met technisch onderlegde bedrijfsanalisten, onderscheidt zich door branche-overkoepelende expertise, bedrijfsvisie en bedrijfsstrategie te combineren. Met die expertise worden intelligente en volledig aansluitende zakelijke toepassingen op maat gerealiseerd die blijvend meerwaarde bieden voor organisaties.

Versnellen digitale transformatie

Naast het realiseren van volledig nieuwe softwareoplossingen kan met het Thinkwise Platform ook razendsnel legacy worden gemoderniseerd. Joost Engel, managing director van fizor: “Met het Thinkwise platform helpen wij organisaties bij het moderniseren van hun bedrijfskritische systemen en het versnellen van hun digitale transformatie. Onze relaties profiteren van flexibele software die naadloos aansluit op de eigen unieke processen. Beperkingen in functionaliteit en dure maatwerktrajecten op standaard softwareoplossingen behoren hiermee tot het verleden. Wij realiseren in recordtempo omvangrijke softwaresystemen met het Thinkwise platform, waaronder ERP en WMS. Ons team van Thinkwise low-code specialisten begeleidt onze relaties op diverse gebieden; van procesverbetering tot en met het realiseren en beheren van enterprise softwareoplossingen op maat.”

Internationaal

Rogier van Konijnenburg, partner manager bij Thinkwise, is verheugd over de samenwerking: “fizor. is een internationaal gerenommeerde partner die met veel ervaring en expertise in diverse branches omvangrijke en complexe projecten uitvoert. Een belangrijke aanwinst voor Thinkwise gezien onze internationale expansie!”

Het low-code platform van Thinkwise wordt veelal toegepast voor het realiseren van flexibele kernsystemen maar kan ook prima voor kleine applicaties worden ingezet waar in fases steeds meer functionaliteit aan wordt toegevoegd. Door de modelgedreven low-code aanpak krijgen organisaties de optimale flexibiliteit om met hun bedrijfssoftware in te kunnen spelen op veranderingen in de markt, met de zekerheid dat hun software nooit meer technologisch veroudert.

Over fizor.

fizor. is de IT-innovatie partner voor productiebedrijven, groothandels en logistiek. Onze specialisten begeleiden onze relaties op diverse gebieden; van procesoptimalisatie tot en met modernisering van de enterprise-technologie en applicatie-infrastructuur. Het succesvol opleveren van projecten zit in ons DNA. Van business analist, branche specialist, projectmanagement en change management, wij dragen zorg voor een volledige begeleiding van onze klanten van start tot finish, en lang daarna. Vanuit onze vestigingen in Nederland, Canada en Bulgarije leveren wij onze internationale klantenbase de low-code IT-infrastructuur van de toekomst. Meer informatie: fizor.io.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in