Overslaan en naar de inhoud gaan

De Thinkwise Low-Code Summit 2021

Veel organisaties worden belemmerd in hun groei of transformatie door grote omvangrijke business software. Het is de missie van Thinkwise om de wereld hiervan te bevrijden voor 2030 door middel van low-code.

Low-code applicatieplatformen groeien in populariteit, maak tijdens de Thinkwise Low-Code Summit kennis met bedrijven die low-code tot in het hart van de organisatie hebben doorgevoerd. En legacy software voorgoed hebben weten uit te schakelen.

Ben je benieuwd hoe ze dit deden? Meld je dan aan voor de gratis Thinkwise Low-Code Summit op 13 oktober 2021. En ontdek hoe Thinkwise je in staat stelt om grote, bedrijfskritische applicaties te moderniseren, met een extreem hoge ontwikkelsnelheid en flexibiliteit.

  • Tijd: 09:00 to 15:00 CEST
  • Locatie: Online event
  • Kosten: gratis

Voor wie is het event interessant?

  • Business executive: Hoor rechtstreeks van andere business executives over hun aanpak van de invoering van low-code voor kernsystemen vanuit een organisatorisch perspectief. Wat zijn de strategische overwegingen en uitdagingen bij het starten met low-code? Hoe transformeert low-code organisaties en maakt het nieuwe businessmodellen mogelijk?
  • IT Managers: ontdek hoe jouw organisatie kan profiteren van low-code voor kernsystemen. Luister naar ervaringen van Thinkwise klanten. Je ontdekt antwoorden op vragen als: wat was de impact van het starten met low-code? Wat zijn veelvoorkomende valkuilen en welke lessen zijn er geleerd?
  • Softwareontwikkelaars: met een speciale ‘technology’ track inclusief deep dives in het Thinkwise platform, AI en API-Management, is dit event een must-attend voor ontwikkelaars.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de Thinkwise Low-Code Summit verzorgen we een keynote van Forrester's senior analist John Bratincevic. Daarnaast zullen verschillende Thinkwise klanten en partners hun ervaringen delen over hoe zij low-code inzetten als strategisch middel voor softwareontwikkeling. Verder krijg je antwoord op al jouw low-code vragen tijdens interessante sessies met low-code pioniers.

Ontdek tijdens deze dag alle ins en outs van low-code voor kernsystemen.

Meld je kosteloos aan

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in