Overslaan en naar de inhoud gaan

Randstad moderniseert dankzij uitgebreide partnership met TCS

In de huidige fase van het transformatieproces van Randstad zal TCS haar expertise en kennis inzetten om Randstad's cloud- en applicatie landschap te versnellen.

Dit zal worden bereikt met een mix van SaaS (Software as a Service) en meer cloud native-applicaties die gebruikmaken van PaaS (Platform as a Service). TCS zal ook de beveiliging van Randstad verbeteren door het uitrollen van wereldwijde beveiligingsdiensten en het opschalen van het wereldwijde DevSecOps-platform. Door Randstad's digitale kern binnen AWS te moderniseren, zal TCS helpen bij het verenigen en opschalen van diverse diensten, zoals informatiebeveiliging, netwerk, service control, service management, business application management en business application hosting. Verwacht wordt dat dit zal resulteren in een nieuw en veilig, klantgericht cloud operating model dat een hogere kwaliteit van dienstverlening aan lokale leden van de Randstad Groep mogelijk maakt.

Martin de Weerdt, Global Chief Information Officer, Randstad, licht toe: "We kijken uit naar de voortzetting van onze langetermijnrelatie met TCS, die tot nu toe sterke resultaten heeft opgeleverd, waaronder een succesvol cloudinfrastructuurproject. Deze nieuwe overeenkomst om ons technologielandschap te moderniseren zal ons in staat stellen om cloudmodernisering te leveren, met hogere operationele efficiëntiewinst en verbeterde beveiligingsweerbaarheid met proactieve preventie, snellere detectie en respons." Josu Devasia, Country Head, TCS Netherlands zegt: “Voortbouwend op ons eerdere success bij het managen van de publieke cloudmigratie van Randstad, zijn we blij dat we nu samen met het bedrijf werken aan het versnellen van hun digitale transformatie. Met onze diepgaande domeinkennis met betrekking tot professionele dienstverlening en expertise binnen het AWS-platform, helpen we Randstad bij het bereiken van haar cloud-first moderniseringsvisie, het verbeteren van de klantervaring en weerbaarheid en het op de lange termijn bevorderen van groei- en winstegevendheid van het bedrijf.”

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in