Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe TCS ouders van premature baby’s ondersteunt

TCS heeft een app ontwikkeld, genaamd 'Neonatal Care and Me', in samenwerking met het South Western Sydney Local Health District, om ouders van te vroeg geboren baby's te helpen en hen de nodige vaardigheden en vertrouwen te geven om voor hun baby's te zorgen, zowel tijdens als na het ziekenhuisverblijf.

Ondersteuning helpt ouders en verzorgers

Ouders en verzorgers van premature baby's moeten beschikken over de juiste informatie om hun kinderen op de best mogelijke manier te kunnen verzorgen, gezien de speciale behoeften van deze baby's. Het personeel van het South Western Local Health District wilde daarom doeltreffende vaardigheden en educatie bieden om de zorg voor te vroeg geboren baby's te ondersteunen.

De app 'Neonatal Care and Me' vormt een aanvulling op de kwalitatieve zorg, hulp en ondersteuning die ouders en verzorgers ontvangen op de Neonatale Intensive Care Units en gespecialiseerde kinderdagverblijven. De app voorziet hen van vaardigheden, training en begeleiding bij de zorg voor premature baby's, zowel tijdens als na het ziekenhuisverblijf. Daarnaast biedt de app praktische tips die helpen bij het verzorgen van vroegtijdig geboren baby's, zoals het meten van de temperatuur, het geven van sondevoeding, het vervangen van een zuurstofsonde en het bijhouden van de leeftijd en het gewicht op een groeimeter.

Ontwikkeling in samenwerking met deskundigen

TCS Interactive heeft de app ontwikkeld in samenwerking met ervaren verpleegkundigen en paramedici van neonatale intensive care-afdelingen en gespecialiseerde zorgafdelingen in ziekenhuizen binnen het South Western Sydney Local Health District. Om de gegevens van de eindgebruikers te beschermen, wordt de app gehost in een veilige, unieke omgeving binnen de beschikbaarheidszone van TCS in Sydney, met behulp van TCS Enterprise Cloud. De app is ontworpen in de kleuren blauw en wit, die de zorgomgeving weerspiegelen en vertrouwen, stabiliteit en rust uitstralen.

'Neonatal Care and Me' is getest met ouders van Miracle Babies, een Australische organisatie die steun biedt aan te vroeg geboren baby's, zieke pasgeborenen, hun families en de ziekenhuizen die voor hen zorgen.

Patrick Bodegraven, General Manager, Public Sector, TCS, zegt: "Toen we hoorden over de uitdagingen waarmee het personeel van het South Western Sydney Local Heath District te maken had, wisten we dat we hen konden helpen met behulp van technologie om ouders en verzorgers van premature baby's nog beter te ondersteunen en op te leiden, zowel tijdens als na hun ziekenhuisverblijf. Als leiders op het gebied van innovatie zijn we gepassioneerd over het gebruik van technologie om echte problemen aan te pakken. De app is gebruiksvriendelijk en is ontworpen met de behoeften van de patiënt voor ogen, zodat ouders en verzorgers in hun eigen tempo kunnen leren."

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in