Overslaan en naar de inhoud gaan

De TCS Sustainathon moedigt jonge geesten aan om milieuproblemen aan te pakken

Tata Consultancy Services (TCS) kondigt de lancering aan van Sustainathon – The Balancing Act. Een Europese wedstrijd die jonge geesten uitdaagt om innovatieve ideeën te ontwikkelingen die bijdragen aan belangrijke duurzaamheidsvraagstukken.

De competitie vindt plaats van 4 tot 6 februari 2022 en nodigt (universiteits)studenten en jonge professionals, met een passie voor het oplossen van echte problemen in de wereld middels hun eigen ideeën en technische knowhow, uit om deel te nemen.

De Sustainathon bouwt op de klimaattop COP26 en de Europese Green Deal en moedigt de samenleving aan om klimaatverandering aan te pakken middels innovatie en technologie. Deelnemers zullen worden gevraagd om creatieve oplossingen te ontwikkelen die helpen bij het bestrijden van ernstige milieuproblemen.

Selectie

Er zullen maximaal drie winnaars worden geselecteerd om hun oplossingen verder te ontwikkelen als onderdeel van het TCS Accelerator Program. De winnende teams zullen gerichte ondersteuning krijgen van het Pace™-ecosysteem om de juiste combinatie van technologieën en tools in te zetten die noodzakelijk zijn om hun concepten realiteit te maken.

We brengen mensen, bedrijven, overheidsinstellingen en leiders uit de industrie samen om sterke ecosystemen te creëren waarmee we collectief een groener en duurzamer Europa kunnen bouwen”, zegt Sapthagiri Chapalapalli, Head, TCS Europe.

Aanmelden

Om deel te nemen aan de Sustainathon 2022, kun je je ideeën indienen via https://www.sustainathon.tcsapps.com/events/ongoing/EU2022
Aanmelden kan tot 21 januari 2022.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in