Development

Dit is een bijdrage van Tata Consultancy Services
Wetenschap
vlad-hilitanu-QqSIuvz94s8-unsplash

De TCS Sustainathon moedigt jonge geesten aan om milieuproblemen aan te pakken

Het programma wordt geleid vanuit TCS Pace Port™ Amsterdam

9 december 2021
Door: Tata Consultancy Services , partner

Het programma wordt geleid vanuit TCS Pace Port™ Amsterdam

Tata Consultancy Services (TCS) kondigt de lancering aan van Sustainathon – The Balancing Act. Een Europese wedstrijd die jonge geesten uitdaagt om innovatieve ideeën te ontwikkelingen die bijdragen aan belangrijke duurzaamheidsvraagstukken.

De competitie vindt plaats van 4 tot 6 februari 2022 en nodigt (universiteits)studenten en jonge professionals, met een passie voor het oplossen van echte problemen in de wereld middels hun eigen ideeën en technische knowhow, uit om deel te nemen.

De Sustainathon bouwt op de klimaattop COP26 en de Europese Green Deal en moedigt de samenleving aan om klimaatverandering aan te pakken middels innovatie en technologie. Deelnemers zullen worden gevraagd om creatieve oplossingen te ontwikkelen die helpen bij het bestrijden van ernstige milieuproblemen.

Selectie

Er zullen maximaal drie winnaars worden geselecteerd om hun oplossingen verder te ontwikkelen als onderdeel van het TCS Accelerator Program. De winnende teams zullen gerichte ondersteuning krijgen van het Pace™-ecosysteem om de juiste combinatie van technologieën en tools in te zetten die noodzakelijk zijn om hun concepten realiteit te maken.

We brengen mensen, bedrijven, overheidsinstellingen en leiders uit de industrie samen om sterke ecosystemen te creëren waarmee we collectief een groener en duurzamer Europa kunnen bouwen”, zegt Sapthagiri Chapalapalli, Head, TCS Europe.

Aanmelden

Om deel te nemen aan de Sustainathon 2022, kun je je ideeën indienen via https://www.sustainathon.tcsapps.com/events/ongoing/EU2022
Aanmelden kan tot 21 januari 2022.

Reactie toevoegen