Overslaan en naar de inhoud gaan

Tech in 2 minuten: Wat is Lango Workspace?

De ontwikkelingen in de IT volgen elkaar razendsnel op, net als nieuwe producten en oplossingen. In deze rubriek wordt kort en bondig uitgelegd wat een product of oplossing doet en vooral wat je er als bedrijf mee kunt. Deze keer: Lango Workspace.

Wat is Lango Workspace?

Lango Workspace is een kant-en-klare digitale én veilige werkplekoplossing uit de cloud, die wordt aangeboden door Solvinity.

Wat kun je met Lango Workspace?

Lango Workspace biedt een digitaal startpunt van je dag en een ontmoetingsplek met je collega’s. Het geeft medewerkers op een eenvoudige en veilige manier, altijd en overal toegang tot de bedrijfsapplicaties (ook legacy!), tools en informatie die ze nodig hebben om productief te kunnen zijn.

Het biedt een intuïtieve en persoonlijke werkruimte waarin iedereen op een veilige manier kan samenwerken. Het geeft een optimale focus omdat je al je applicaties, nieuws en tools om je werk te doen terugvindt in één werkomgeving, ongeacht waar je bent of welk apparaat je gebruikt.

Daarnaast heb je met Lango Workspace moeiteloze controle over gebruikers en gegevens. Single sign-on zorgt voor optimale beveiliging én gebruikersgemak. Onboarding, provisioning, bijschalen en beheer zijn zeer eenvoudig en je gegevens zijn veilig dankzij een op rol gebaseerd toegangsbeleid. Medewerkers gebruiken altijd de meest recente software-versies en hebben toegang tot de meest actuele informatie.

Waar bestaat Lango Workspace uit?

Lango Workspace is gebaseerd op Microsoft Office 365. Deze digitale werkplekoplossing komt met een intuïtief portaal dat eenvoudig toegankelijk is vanuit je webbrowser. Het platform integreert alle bedrijfsapplicaties en -informatie op een veilige manier, terwijl het tegelijkertijd interactie en samenwerking bevordert.

In het portaal kun je alle bedrijfsapplicaties en -informatie samen laten komen, die medewerkers nodig hebben om hun werk te kunnen doen. Denk aan het totale Office 365 pakket, maar ook al je bedrijfsapplicaties (van SaaS tot legacy), documenten, communicatiekanalen zoals een (sociaal) intranet, een kennisdatabase, en meer.

De look-and-feel van zo’n werkomgeving kan volledig worden afgestemd op de wensen en huisstijl van je organisatie, waardoor je portaal een eigen, herkenbare uitstraling heeft.

Aanvullend zijn een Lango Coach, die medewerkers periodiek helpt met het efficiënt gebruiken van Lango Workspace en ervoor zorgt dat feedback wordt meegenomen in de verdere optimalisatie, en de ondersteunende secure managed services van Solvinity voor extra beheer- en beveiligingsgemak.

Lango Workspace
Lango Workspace

Wat levert het een organisatie op?

Met Lango Workspace kies je voor maximale efficiëntie, ontzorging, gemak. Het is de ideale omgeving voor hoge productiviteit, optimale samenwerking en bedrijfscontinuïteit. Je kunt vertrouwen op een hoge beschikbaarheid, krachtige prestaties en de best mogelijke gebruikerservaring, tegen voorspelbare operationele kosten. Lees de ervaringen van 9292.

Hoe onderscheidt Lango Workspace zich van de concurrentie?
Lango Workspace zorgt ervoor dat álle informatie en applicaties, van SaaS tot legacy, op een intuïtieve, goed beveiligde en geïntegreerde manier aan medewerkers wordt aangeboden.

Solvinity zorgt voor een grondige inventarisatie vooraf, een gebruikersgericht maatwerk ontwerp en een gestandaardiseerde en voorspelbare transitie gebaseerd op best-practices.

De beproefde technologie van Microsoft 365, en de persoonlijke begeleiding van onze Lango Coach helpen je medewerkers in korte tijd het beste uit hun nieuwe werkomgeving te halen.

Wat zijn de voordelen van Lango Workspace?

Voor Eindgebruikers

 • Een volledige werkplek op ieder apparaat, altijd en eenvoudig overal beschikbaar
 • Snelle en veilige toegang tot alle middelen die uw personeel nodig heeft om productief te zijn
 • Intuïtieve en gepersonaliseerde interface
 • Tijsbesparing: alles wat je nodig hebt, vind je terug op één centrale plek
 • Focus: eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk te beheersen
 • Productiviteit: eenvoudig samenwerken voor snelle resultaten

Voor Organisaties

 • Een kant-en-klare oplossing voor eenvoudige provisioning en beheer
 • Workspace-as-a-Service: gecentraliseerde werkplekvoorziening vanuit de public cloud
 • Lage leercurve - snelle acceptatie
 • Snel schalen, eenvoudig onboarden, maximale controle
 • Pay-per-use: overstappen van Capex naar Opex
 • Altijd beschikbaar: 99,9% uptime voor alle diensten (inclusief printen)
 • Secure by design: gebouwd volgens ISO normen, klaar voor compliance audits
 • Single sign-on voor alle cloud-en on-premises oplossingen
 • Deskundige ondersteuning en advies voor optimale prestaties onder alle omstandigheden

Zijn er ook nadelen?

De Lango Workspace maakt een moderne werkplek mogelijk gebaseerd op cloud diensten. Om hier te komen, samen met Solvinity een transitie door waar zowel legacy als moderne applicaties worden onderzocht. Het biedt veel nieuwe mogelijkheden en oplossingen, en kan daardoor nog wel eens wat overweldigend aanvoelen. Maar met Solvinity aan je zijde ben je verzekerd van een betrouwbare en ervaren partner, die je stap voor stap meeneemt gedurende het hele traject.

Voor meer informatie, lees de ervaringen van 9292 of ga naar Lango Workspace by Solvinity.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee