Beheer

Dit is een bijdrage van Solvinity
Cloud
Het nieuwe thuiswerken

Hoe creëer je de ideale, digitale, hybride werkplek?

Improven, 9292 en Solvinity delen hun best practices tijdens ‘ Het Nieuwe Thuiskantoor’

7 september 2020
Door: Solvinity, partner

Improven, 9292 en Solvinity delen hun best practices tijdens ‘ Het Nieuwe Thuiskantoor’

Thuiswerken is voor veel organisaties de nieuwe standaard, terwijl mensen tegelijkertijd ook weer met enige regelmaat terug naar kantoor keren. Het heeft er alle schijn van, dat het zogenaamde ‘hybride werken’ een blijvertje is. Dit stelt werkgevers voor nieuwe uitdagingen. Eén daarvan is de hybride werkplek.

Hoe zorg je voor een digitale werkplek, die een prettige samenwerking en productiviteit optimaal faciliteert en tegelijkertijd goed is beveiligd? 

Dit is niet alleen een kwestie van de juiste techniek uitrollen, hier komen meer aspecten bij kijken. Tijdens het fysieke evenement ‘Het Nieuwe Thuiskantoor’ op 29 september van 15:00 - 18:00 uur  delen ervaringsdeskundigen van 9292, Improven en Solvinity hun expertise en best practices rondom het nieuwe thuiswerken en de transitie naar een hybride werkplek.

Je leert hoe je:

  • de werelden van online en on-site werken bij elkaar brengt in een digitale werkplek;
  • een digitale werkplek creëert die de core-taken van je medewerkers ondersteunt
  • de eerste stappen zet in de transformatie naar de digitale werkplek;
  • met de juiste aanpak tevreden gebruikers krijgt;
  • een digitale werkplek optimaal inricht, die altijd en overal toegankelijk en beveiligd is en applicaties naadloos ontsluit, van SaaS tot legacy.

Het evenement is gratis en vindt geheel volgens RIVM-richtlijnen plaats in het Apollo Hotel in Vinkeveen. Het aantal plaatsen is beperkt.

Wil je deelnemen aan dit evenement? Meld je aan!

Sprekers

Joost Mortier - CEO, 9292: Het nieuwe werken in de praktijk
Als CEO van 9292 staat Joost Mortier voor de uitdaging om 9292 mee te laten bewegen met de vraag van de markt en tegelijkertijd onderscheidend te blijven ten opzichte van nieuwe dienstverleners die toetreden tot de ov-markt. Tijdens zijn sessie vertelt Joost over wat er bij 9292 speelt op het gebied van het nieuwe werken. 

Dennis Wusteveld - senior ICT consultant, Improven: De wereld van het nieuwe thuiskantoor
Als senior IT-consultant bij bedrijfskundig adviesbureau Improven, helpt Dennis Wusteveld organisaties bij het realiseren van hun IT-ambities in complexe transities, IT-projecten en procesverbeteringen. Tijdens zijn keynote laat Dennis de ontwikkelingen zien op het gebied van het hybride werken en de impact ervan op onze organisaties.

Danny Vosman - Solution Architect, Solvinity: Voorwaarden en features voor een veilige, hybride werkplek
Danny houdt zich al ruim 10 jaar bezig met diverse IT-oplossingen. Vanuit zijn jarenlange ervaring in managed hosting kan hij niet alleen alles vertellen over de juiste transitieaanpak, maar ook over de techniek die erachter schuil gaat. Hij maakt complexe IT-landschappen inzichtelijk en inventariseert de behoeften, om zo de juiste vertaalslag naar de praktijk te maken. Inmiddels is hij als product owner Workspace uitgegroeid tot dé werkplek expert van Solvinity. Tijdens zijn kennissessie laat Danny belangrijke voorwaarden en features zien om de digitale werkplek tot een succes te maken. Inclusief tevreden eindgebruikers!

Voor meer informatie of om je aan te melden ga naar Het Nieuwe Thuiskantoor.

Reactie toevoegen