Overslaan en naar de inhoud gaan

Singularity Ranger Insights stroomlijnt vulnerability management

SentinelOne kondigt Singularity Ranger Insights aan. Deze innovatieve oplossing haalt de complexiteit uit vulnerability management. Bedrijven zijn daarmee in staat om onbeheerde assets te ontdekken, dreigingen te evalueren en risico's te beperken met één console en agent.


constantin-QKBw0VqJ9Q4-unsplash

“Overal werken waar het maar uitkomt heeft de deur opengezet voor een toenemend aantal kwetsbaarheden. Het beheer hiervan is nog nooit zo belangrijk en uitdagend geweest", zegt Lana Knop, Vice President of Product Management, Endpoint and Identity Products bij SentinelOne. “Meer dan 25 procent van alle inbreuken is het gevolg van kwetsbaarheden en de gemiddelde kosten voor het verhelpen ervan kunnen in de miljoenen lopen. Met Singularity Ranger Insights beschikken beveiligingsteams over een krachtig hulpmiddel waarmee ze de tijd, kosten en complexiteit van het beheer van kwetsbaarheden kunnen terugdringen en hun beveiliging aanzienlijk kunnen verbeteren.”

Vereenvoudigd beheer
Singularity Ranger Insights is gebouwd op het Singularity-platform en maakt gebruik van SentinelOne's agent voor gestroomlijnde endpoint detection response (EDR), netwerkdetectie, vulnerability management en compliance.

Minder complexiteit en kosten
Doordat de agent real-time inzicht heeft, vermindert de afhankelijkheid van connectiviteit en point-in-time scanning die door legacy-oplossingen worden gebruikt. Kosten, complexiteit en problemen met bandbreedte worden daardoor verminderd, terwijl het inzicht wordt vergroot.

Hoe het werkt
Singularity Ranger Insights controleert voortdurend wijzigingen in de beveiligingsstatus op workstations. De SentinelOne-agent wordt ingezet om riskante apparaten en applicaties die worden herkend, te isoleren. Met behulp van deze oplossing kunnen beveiligingsteams:

Context krijgen over het misbruik van kwetsbaarheden op basis van live updates, herstel en betrouwbaarheidsniveaus. Inzicht krijgen in kwetsbaarheden in applicaties en besturingssystemen van Microsoft, Linux en macOS - fysiek, virtueel of in de cloud. Kwetsbaarheden prioriteren op basis van bewijs uit de omgeving, zoals ‘in-the-wild’ uitbuiting, beschikbaarheid van patches/workarounds en herstel van de meest impactvolle kwetsbaarheden. De SentinelOne-agent implementeren op onbeheerde endpoints en automatisch zorgen dat deze compliant zijn of isoleren als ze een risico vormen. Workflows automatiseren en voorkomen dat tussen tools moet worden gewisseld, waardoor tijd wordt bespaard en beter gebruik wordt gemaakt van beperkte beveiligings- en IT-resources. EDR-query's uitvoeren op getroffen endpoints voor meer informatie over netwerkconnectiviteit en om te bepalen of een kwetsbaarheid is misbruikt. Tools consolideren en bestaande endpoint-footprints gebruiken om kosten te verlagen.

Beschikbaarheid
Singularity Ranger Insights is direct beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in