Overslaan en naar de inhoud gaan

SentinelOne onthult revolutionair AI-platform voor cybersecurity

Cybercriminelen overal ter wereld gebruiken generatieve kunstmatige intelligentie (AI) om kwaadaardige aanvallen uit te voeren die organisaties en overheden kunnen lamleggen. SentinelOne, leider in autonome beveiliging en pionier op het gebied van deep learning-modellen en neurale netwerken, is van plan dezelfde technologieën te gebruiken om hen te verslaan.

Het bedrijf onthulde een revolutionair threat-hunting platform dat meerdere lagen AI-technologie integreert om ongeëvenaarde beveiligingsmogelijkheden te bieden, evenals real-time, autonome respons op aanvallen in de hele organisatie.

Het SentinelOne threat-hunting platform combineert real-time, geïntegreerde neurale netwerken en een large language model (LLM)-gebaseerde natuurlijke taalinterface, waardoor gebruikers met AI alle beveiligingsgegevens kunnen monitoren en bedienen, hun productiviteit kunnen verhogen en hun activiteiten kunnen opschalen. Via het platform kunnen beveiligingsteams complexe vragen over dreigingen en tegenstanders stellen en operationele opdrachten uitvoeren om hun hele bedrijfsomgeving met natuurlijke taal te beheren, en binnen enkele seconden diepgaande inzichten en volledige, transparante, gecorreleerde resultaten te ontvangen om acties in het hele cyberbeveiligingsecosysteem te stimuleren.

SentinelOne introduceert het Singularity Security DataLake
Het digitale landschap verandert enorm snel en organisaties krijgen te maken met steeds meer verschillende cyberdreigingen. Met SentinelOne kunnen organisaties de kracht van hun data benutten en aanvallen voorkomen en voor blijven. Het bedrijf introduceert het Singularity Security DataLake, het best presterende security data platform in de sector. De cloud-native oplossing, die uniek is in zijn soort, biedt een uitgebreid overzicht van de data in alle beveiligingsecosystemen, zodat organisaties snel dreigingen kunnen ontdekken en er in real-time en op een intelligente, kostenefficiënte manier op kunnen reageren.

Binnen veel organisaties zijn beveiligingsgegevens verspreid over meerdere point solutions en alleen zichtbaar in hun unieke format, waardoor het moeilijk – zo niet onmogelijk – is om dreigingen effectief te detecteren en erop te reageren. Het SentinelOne Singularity Security DataLake is een geavanceerde oplossing die actieve orkestratie en automatisering combineert om ongeëvenaarde inzichten in beveiligingsecosystemen te bieden. Het neemt naadloos elk datatype op – gestructureerd of ongestructureerd – van elk product of elke bron en voegt deze samen met endpoint-, workload- en gebruikersgegevens om een samenhangend beeld te geven op één plek, zodat beveiligingsteams nooit iets missen.

SentinelOne zet nieuwe standaard voor cloudsecurity
SentinelOne tilt cloudsecurity naar een hoger niveau. Het autonome beveiligingsplatform kondigt early access aan tot de integratie die het ontwikkelt met Wiz, waarmee organisaties van elke omvang snel en eenvoudig cloudsecurity-threats kunnen identificeren, prioriteren en deze efficiënter kunnen verhelpen.

Wanneer SentinelOne een runtime-dreiging voor een cloudserver of -container detecteert, wordt automatisch relevante context over die cloudbron uit Wiz gehaald, inclusief kwetsbaarheden, verkeerde configuraties en blootgestelde geheimen. De dreiging wordt automatisch verrijkt met deze informatie in de SentinelOne Singularity Platform-console, waardoor beveiligingsteams de resultaten kunnen verbeteren, zoals snellere en effectievere triage, prioritering en time to remediation.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in