Overslaan en naar de inhoud gaan

SentinelOne officiële cyberbeveiligingspartner van Aston Martin Cognizant Formula One ™-team

SentinelOne, ontwikkelaar van het autonome cybersecurity-platform, is uitgeroepen tot de officiële cyberbeveiligingspartner van het Aston Martin Cognizant Formula One ™ Team, nu Aston Martin in 2021 terugkeert in de Formule 1.

Het partnership met het Aston Martin Cognizant Formula One ™-team volgt op SentinelOne's lopende partnership met Aston Martin Lagonda. In 2018 koos de legendarische, hoogwaardige autofabrikant SentinelOne's Singularity XDR-platform om zijn benadering van cyberbeveiliging te revolutioneren. Zo wordt elke Aston Martin-cloudworkload, -IoT-apparaat en -endpoint beschermd met AI-aangedreven technologie die op machinesnelheid cyberaanvallen voorkomt en zich aanpast aan cyberaanvallen.

"De overeenkomsten tussen Aston Martin en SentinelOne zijn sterk, en het is een eer om de langverwachte terugkeer van het Aston Martin Cognizant Formula One ™-team naar de top van de wereldwijde motorsport te ondersteunen", aldus Tomer Weingarten, CEO en medeoprichter van SentinelOne. “We delen allebei een niet-aflatende passie voor innovatie en verlangen om de status quo te doorbreken, evenals de waardering voor het belang van snelheid. Deze kernprincipes vormen de ziel van dit partnership en vertegenwoordigen de kracht van het Aston Martin Cognizant Formula One ™-team en SentinelOne. "

Het Singularity XDR-platform van SentinelOne evolueert voortdurend om wereldwijde organisaties en het Aston Martin Cognizant Formula One ™-team proactief te beschermen tegen geavanceerde bedreigingen. Het Aston Martin Cognizant Formula One ™ -team verwerkt enorme hoeveelheden data in een complexe, dynamische infrastructuur. Om concurrerend te blijven, moet al die informatie worden beveiligd. Als officiële cyberbeveiligingspartner voorziet SentinelOne het Aston Martin Cognizant Formula One ™-team van adaptieve cyberbeveiliging die automatisch bedreigingen in real time blokkeert. SentinelOne beschermt het team - zowel op als buiten de baan - tegen elke aanval in elke fase van de levenscyclus van bedreigingen.

"Ik ben verheugd dat SentinelOne een van de belangrijkste partners van het Aston Martin Cognizant Formula One ™-team zal zijn, nu we Aston Martin terugbrengen waar het thuishoort: de absolute top van de internationale motorsport, namelijk Formula One ™,” aldus Lawrence Stroll, voorzitter van het Aston Martin Cognizant Formula One ™ -team. “Tomer en ik hebben genoten van onze discussies en het is duidelijk dat onze twee bedrijven veel gemeen hebben. We zullen een heel hecht partnership vormen dat waardevolle prestatieverbeteringen oplevert voor een veilige en soepele manier van werken van ons team. "

Het Aston Martin Cognizant Formula One ™-team wordt officieel gelanceerd in maart 2021 en maakt zijn racedebuut op 28 maart in Bahrein.

Bezoek de website voor meer informatie over SentinelOne en het Aston Martin Cognizant Formula One ™-team.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in