Overslaan en naar de inhoud gaan

SentinelOne introduceert DataSet

SentinelOne kondigt de introductie aan van DataSet, SentinelOne's oplossing voor gegevensanalyse. DataSet bouwt voort op de overname van Scalyr en gaat verder dan alleen cybersecurity use-cases. Het levert een onbegrensd enterprise dataplatform voor live dataqueries, -analyses, -inzichten en -retentie.

Het Singularity XDR-platform van SentinelOne is speciaal gebouwd om autonoom te verdedigen tegen beveiligingsrisico's, door cyberbeveiliging als een dataprobleem aan te pakken. Datasets vormen de basis voor AI-modellen die direct bepalen of gedrag goed- of kwaadaardig is. Individuele datapunten, automatisch gelinkt, leveren machine-made, gecontextualiseerde storylines voor de hele onderneming voor zichtbaarheid- en responsdoeleinden. EDR- en XDR-huntingqueries bieden samengestelde datasets waarmee threat hunters beter kunnen presteren dan de aanvallers. Elk aspect van de autonome cyberbeveiliging van SentinelOne is gebaseerd op data-expertise. Voor het leveren van de marktleidende autonome cyberbeveiliging verwerkt het petabytes aan data, exponentieel groeiend en in realtime.

“Om cyberbeveiliging effectief te laten zijn, moet het in een fractie van een seconde autonome beslissingen nemen, omdat elke milliseconde ertoe doet. De manier waarop SentinelOne cyberbeveiliging oplost met data, inspireerde ons om onze expertise, die verder gaat dan cyberbeveiliging, toe te passen op een breed scala aan zakelijke use-cases”, zegt Tomer Weingarten, CEO van SentinelOne. “Onze zakelijke klanten hebben dezelfde databehoeften als SentinelOne: ze willen live datasets snel begrijpen en gebruiken. We kondigen DataSet aan omdat we geloven dat elk bedrijf profiteert van de kracht om zijn gegevens te begrijpen en ernaar te handelen. Direct, gebruiksvriendelijk en efficiënt begrip van een dataset is de sleutel tot het nemen van betere zakelijke beslissingen.”

DataSet is een cloud-native flexibel enterprise dataplatform gebouwd voor alle soorten data - live of historisch, op petabyteschaal. Door data schemavereisten uit het opnameproces en indexbeperkingen uit queries te elimineren, kan DataSet enorme hoeveelheden live gegevens in realtime verwerken. Hierdoor levert het logbeheer, gegevensanalyse en alerts met ongeëvenaarde snelheid, prestaties en efficiëntie - gebouwd op een beveiligings- en privacy-first fundament.

Het data-gedefinieerde tijdperk
“Gedistribueerde cloud-infrastructuur en gecontaineriseerde applicaties dragen bij aan een enorme hoeveelheid snel bewegende data. De hoeveelheid data die in de komende drie jaar wordt gecreëerd, zal groter zijn dan de data die in de afgelopen 30 jaar is gecreëerd”, zegt Stephen Elliot, Group VP, Research IT, Cloud Operations en DevOps bij IDC. "Het vermogen om op kosteneffectieve wijze data op schaal te analyseren, wordt een noodzaak voor elke organisatie."

Asana (NASDAQ: ASAN), Copart (NASDAQ: CPRT), TomTom en DoorDash (NASDAQ: DASH) selecteerden DataSet om alle typen data te analyseren, zonder tijdslimiet - streaming en historisch. CTO's, CIO's, engineering- en IT-teams selecteren DataSet, ter vervanging van Elastic en Splunk, om de kracht van hun data te benutten. Legacy data-oplossingen zijn duur, traag en niet in staat op te schalen naar het realtime tempo dat de business en technologie vereist. In het door data gedefinieerde tijdperk geloven wij dat ondernemingen die hun gegevens het meest effectief kunnen benutten, het best zullen presteren in hun eigen markten.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in