Development

Dit is een bijdrage van SentinelOne
Security
SentinelOne en Wiz kondigen exclusieve samenwerking aan

SentinelOne en Wiz kondigen exclusieve samenwerking aan

Voor het leveren van end-to-end cloudbeveiliging.

13 maart 2023
Door: SentinelOne, partner

Voor het leveren van end-to-end cloudbeveiliging.

SentinelOne, ontwikkelaar van autonome endpoint-security, kondigt een exclusief en strategisch partnership aan met cloudbeveiliger Wiz. Het strategische partnership combineert de expertise van Wiz's Cloud Native Application Protection Platform (CNAPP) en SentinelOne's Cloud Workload Protection Platform (CWPP), waardoor organisaties van elke omvang en klanten een best-of-breed cloudbeveiligingsoplossing krijgen met uitstekende mogelijkheden voor het detecteren, voorkomen, onderzoeken en reageren op cloudbeveiligingsdreigingen.

Dit partnership brengt twee van de meest vertrouwde, innovatieve en vooruitstrevende bedrijven in de cyberbeveiligingsindustrie samen. Het gezamenlijke aanbod biedt klanten verbeterde zichtbaarheid en bescherming van hun cloudworkloads, gestroomlijnde procurement en vereenvoudigde implementatie, waardoor ze hun cloudinfrastructuur en workloads beter kunnen beveiligen zonder de snelheid of flexibiliteit te belemmeren van hun applicatieontwikkelteams.

"We zijn verheugd om onze samenwerking met Wiz aan te kondigen", zegt Tomer Weingarten, CEO van SentinelOne. "Het combineren van de beste CWPP die momenteel op de markt is met de beste CNAPP die beschikbaar is, zorgt voor de best-of-breed cloudbeveiligingsoplossing die bedrijven in staat te stelt de digitale transformatie van hun organisatie beter te beveiligen."

“De samenwerking met SentinelOne stelt bedrijven in staat sneller en veiliger in de cloud te bouwen en te innoveren. Door de twee toonaangevende beveiligingsplatforms te combineren, krijgen klanten inzicht en bruikbare context om hun meest complexe beveiligingsuitdagingen op te lossen, van preventie tot reactie, met ongekende eenvoud, snelheid en nauwkeurigheid”, aldus Assaf Rappaport, CEO van Wiz.

Door de samenwerking tussen SentinelOne en Wiz kunnen klanten volledig inzicht krijgen in hun infrastructuur die in de cloud wordt gehost, snel aanvalspaden naar kritieke bronnen identificeren en herstellen, en dreigingen voorkomen met uitgebreide runtime-bescherming van hun cloudworkloads. Door context tussen oplossingen te delen, kunnen beveiligingsteams eenvoudig het volledige plaatje zien en problemen veel sneller opsporen en oplossen dan concurrerende stand-alone oplossingen.

Reactie toevoegen