Overslaan en naar de inhoud gaan

SentinelOne en KPMG kondigen samenwerking aan

SentinelOne (NYSE: S), ontwikkelaar van autonome endpoint-security, kondigt een samenwerking aan met accountantskantoor KPMG om het onderzoek naar en reageren op cyberaanvallen te versnellen.

“Onze klanten zijn wereldwijd actief en denken na over een nieuwe aanpak van hun cyberbeveiliging”, aldus David Nides, Principal en National Cyber Threat Management Services Co-Leader bij KPMG. “De toekomst van cyberbeveiliging is autonoom en SentinelOne - gekoppeld met de branche-ervaring van KPMG - helpt ondernemingen voor te bereiden op het toekomstige dreigingslandschap. SentinelOne Singularity XDR kan onze klanten helpen met reageren op incidenten alsook samenwerken aan preventieve diensten.”

Cyberaanvallen zijn dagelijkse kost voor ondernemingen wereldwijd, in elke sector. De cyberrespons-services van KPMG en Singularity XDR van SentinelOne kunnen organisaties helpen met het krijgen van inzicht in en bescherming tegen geavanceerde dreigingen om risico's te beperken. Het huidige dreigingslandschap richt zich op de moderne enterprise-perimeter en omvat endpoints, clouds en identiteiten. Met KPMG en SentinelOne zijn ondernemingen beter beschermd tegen het verlies van intellectueel eigendom, klantgegevens en andere gevoelige informatie die financiële en reputatieschade kan veroorzaken.

“De alliantie tussen KPMG en SentinelOne biedt onze klanten geïntegreerde ondersteuning. Dit is cruciaal tijdens incidenten en is een groot voordeel voor onze klanten. Het helpt hen het maximale uit een investering op het gebied van cyberbeveiliging te halen”, aldus Jonathan Fairtlough, Principal, Cyber Threat Management Services bij KPMG.

Michael Labate, Director of Global IT bij The Middleby Corporation: “De ervaring met KPMG en SentinelOne heeft geleid tot een geheel nieuwe cyberbeveiliging. De combinatie van autonome cyberbeveiliging met bewezen cyberbeveiligingsexpertise helpt met het schalen van onze beveiliging en biedt onze managers zekerheid.”

De KPMG Digital Responder (KDR) integreert met Singularity XDR voor ondernemingen die eerder slachtoffer zijn geweest van cybercriminelen. Dit helpt ondernemingen met het snel verzamelen en correleren van gegevens, zodat beveiligingsteams - op basis van gegevens uit het verleden - goede forensische analyses kunnen uitvoeren en de hoofdoorzaak van aanvallen kunnen doorgronden. De alliantie stelt ondernemingen in staat inbreuken te beperken, geïnfecteerde resources te herstellen en productiviteit snel en volledig te hervatten.

“Het cyberteam van KPMG staat voortdurend aan de frontlinie bij de meest kritieke inbreuken van dit moment. Deze inbreuken richten zich vaak op identities, dringen cloud-instances en endpoints binnen en exfiltreren gegevens”, zegt Jared Phipps, SVP, Americas Sales and Solution Engineering bij SentinelOne. “Onze technologie biedt het fundament om snel en op grote schaal incident respons- en cybersecurity readiness services te leveren. Samen beschermen KPMG en SentinelOne 's werelds grootste ondernemingen.”

Ga voor meer informatie over de samenwerking tussen SentinelOne en KPMG naar https://www.sentinelone.com/partners/cyber-risk-partners/.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in