Overslaan en naar de inhoud gaan

SentinelOne DataSet behaalt AWS Container Competency-status

SentinelOne (NYSE: S), ontwikkelaar van autonome endpoint-security, heeft aangekondigd dat SentinelOne DataSet de Amazon Web Services (AWS) Container Competency-status heeft behaald. DataSet biedt een complete oplossing voor logging, monitoring en troubleshooting in containeromgevingen, waardoor organisaties volledig kunnen profiteren van de voordelen van cloud, containers en Kubernetes.

Met deze erkenning door AWS onderscheidt SentinelOne zich als een lid van het AWS Partner Network (APN) dat gespecialiseerde expertise en bewezen succes biedt aan klanten die applicaties willen bouwen, draaien en beheren op AWS-containertechnologieën.

"We zijn verheugd met deze AWS Container Competency-status en zullen ons blijven inspannen om de cloudreis van onze klanten te versnellen", zegt Rajiv Taori, General Manager van de DataSet-business bij SentinelOne. "Dynamische containeromgevingen genereren veel fast-moving data. Traditionele oplossingen zijn duur, moeilijk te schalen en traag in het detecteren van afwijkingen. DataSet biedt eenvoudige schaalbaarheid en real time performance tegen een fractie van de kosten. SentinelOne helpt klanten efficiënt hun applicaties te moderniseren door de inzet van containers en de reeks krachtige tools die AWS biedt. Deze erkenning bevordert onze samenwerking in het leveren van klantsucces."

DataSet werkt naadloos samen met AWS-services zoals Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS), Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) en AWS Fargate. Het verzamelt continu statistieken, events en logs van de hele stack, brengt afwijkingen aan het licht en legt de onderliggende oorzaken bloot, zodat DevOps-, SRE- en engineering-teams sneller dan ooit prestatieproblemen kunnen detecteren en oplossen.

Ga voor meer informatie naar: www.dataset.com

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in