Overslaan en naar de inhoud gaan

Ric Smith is de nieuwe Chief Technology Officer van SentinelOne

SentinelOne, ontwikkelaar van het autonome cybersecurity-platform, benoemt Ric Smith tot zijn nieuwe Chief Technology Officer. Met meer dan vijftien jaar ervaring in het aansturen van productontwikkeling in pre- en post-IPO bedrijven, gaat Smith zich richten op het versnellen van de wereldwijde R&D-inspanningen van SentinelOne. Daarmee versterkt hij de snelle groei van SentinelOne’s Singularity XDR-platform voor endpoint-, cloud- en IoT-security.

Smith is een ervaren leider met een bewezen staat van dienst op het gebied van productinnovatie in tijden van snelle groei. Voor zijn overstap naar SentinelOne werkte Smith bij Medallia, marktleider met het Customer Experience (CX)-platform. Hier hield hij toezicht op de techniek voorafgaand aan en na de beursgang van het bedrijf. Ric bekleedde daarvoor meerdere technische, leidinggevende functies bij Oracle.

“De vraag naar flexibele, AI-gedreven technologie zal alleen maar toenemen naarmate het dreigingslandschap evalueert”, zegt Tomer Weingarten, medeoprichter en CEO van SentinelOne. “We zijn bezig met een missie om van SentinelOne het volgende grote cybersecuritybedrijf te maken, dat de gegevens van ’s werelds meest vooraanstaande en grote ondernemingen beschermt met een AI-gedreven aanpak. Ric’s ervaring met het aansturen van goed functionerende technische teams tijdens snelle groei zal een cruciale rol binnen SentinelOne spelen, op weg naar de volgende fase van onze corporate reis.”

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in