Development

Dit is een bijdrage van SentinelOne
Branche
Dylan Vrind

Dylan Vrind aangesteld als Sales Director Benelux & Nordics bij SentinelOne

Vrind brengt veel security-ervaring met zich mee.

15 september 2022
Door: SentinelOne, partner

Vrind brengt veel security-ervaring met zich mee.

SentinelOne, leverancier van autonome endpoint-security, heeft Dylan Vrind (48) benoemd tot Sales Director Benelux & Nordics. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het strategisch en operationeel uitbouwen van alle sales-gerelateerde activiteiten in de Benelux & Nordics-markt.

Vrind brengt veel security-ervaring met zich mee. Zo was hij het afgelopen jaar werkzaam bij Proofpoint als Country Manager Benelux. Daarvoor werkte hij onder meer bij Gigamon als Sales Director Northern Europe en bij Check Point Software Technologies als Sales Manager Netherlands.

Vrind: “Ik zie grote kansen voor de hoogwaardige en ongeëvenaarde XDR-oplossing van SentinelOne. Deze sluit naar mijn idee naadloos aan bij de vraag vanuit de markt. Het is helaas niet meer de vraag ‘of’ je getroffen wordt door cyberaanvallen, maar eerder ‘wanneer’. Daarom is het onze taak om bedrijven weerbaarder te maken tegen deze aanvallen, samen met onze channel-partners. De cultuur binnen SentinelOne is open, enthousiast en klantgericht. Dit spreekt mij enorm aan, omdat ik uit hetzelfde hout gesneden ben. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met onze klanten, partners en het SentinelOne team.”

Reactie toevoegen